24. oktober 2019
Politiet var talstærkt til stede i blandt andet Vangkvarteret i Holbæk under den lokale rocker-/bandekonflikt i oktober.
Politiet var talstærkt til stede i blandt andet Vangkvarteret i Holbæk under den lokale rocker-/bandekonflikt i oktober.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konflikt i Holbæk: Varetægtsfængslinger forlænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konflikt i Holbæk: Varetægtsfængslinger forlænget
Holbæk - 16. januar 2019 kl. 12:07
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En række af de personer, der er blevet anholdt og varetægtsfængslet under efterårets bandekonflikt i Holbæk, blev tirsdag stillet for en dommer i Holbæk, som skulle tage stilling til, om de fortsat skal være bag tremmer, mens Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker sagerne.

arrow Læs også: Politi: Skud kan være del af en konflikt

Tre mænd på 20, 29 og 29 år med forbindelse til Bandidos fik forlænget deres varetægtsfængling til 5. februar. De er alle sigtet for drabsforsøg og grov vold i forbindelse med et økseoverfald på blandt andet en 18-årig mand i Havevang 7. oktober sidste år.

En fjerde person, en 26-årig mand, er allerede fængslet frem til 5. februar.

Den 20-årige er i øvrigt sammen med to andre mænd på 24 og 27 år ligeledes sigtet for et voldeligt overfald på en 18-årig mand i Nykøbing natten til 10. oktober. Det 18-årige offer regnes for at være del af grupperingen i Vang-kvarteret.

Yderligere tre mænd på 22, 24 og 26 år er sigtet for trusler og ulovlig våbenbesiddelse, idet de ifølge politiet skal have jagtet en flok unge mænd rundt i Holbæk den 16. oktober. De to yngste blev løsladt i sidste uge, men er fortsat sigtet i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 26-årige i den sag er identisk med den føromtalte 26-årige, der er sigtet for drabsforsøg i Havevang. Han er som nævnt fængslet i den sag.

Fra Vanggrupperingen er to 18-årige mænd varetægtsfængslet til 29. januar, sigtet for afpresning af en 18-årig holbækker i slutningen af oktober.

Ifølge politiet har selve afpresningen ikke som sådan noget at gøre med konflikten, men de sigtede er kendt af politiet som en del af kredsen omkring grupperingen med udspring i Vangkvarteret.

En 17-årig dreng, der har været fængslet i afpresningssagen blev tirsdag løsladt, men han er fortsat sigtet.

arrow Skud affyret i boligkvarter
28. marts 2019 kl. 09:30 Opdateret: kl. 09:53
arrow Mand sigtet for økseoverfald var allerede bag tremmer
08. januar 2019 kl. 11:52 Opdateret: kl. 11:52
arrow Konflikt i Holbæk: Mand fængslet for økseoverfald
21. november 2018 kl. 11:35 Opdateret: kl. 14:04

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk