18. oktober 2018
Udlæg af områder til byggegrunde er et væsentligt element i en kommuneplan, og kan også give anledning til lokale debatter. Vil man kommentere på det nye forslag, så er fristen sidst i februar.
Udlæg af områder til byggegrunde er et væsentligt element i en kommuneplan, og kan også give anledning til lokale debatter. Vil man kommentere på det nye forslag, så er fristen sidst i februar.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune skal have en ny plan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune skal have en ny plan
Holbæk - 14. januar 2018 kl. 09:14
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Kommune er godt i gang med at revidere kommuneplanen, der beskriver de helt overordnede politiske mål og rammer for den langsigtede udvikling indenfor blandt andet placering af byggegrunde og erhvervsområder.

Alle landets kommuner har en kommuneplan, og de skal revideres hvert fjerde år. I Holbæk Kommune betyder det, at forarbejdet til en ny kommuneplan allerede har været i gang siden 2016.

I oktober sidste år godkendte det daværende byråd et omfattende forslag til kommuneplan, som efterfølgende er blevet sendt i offentlig høring.

Der er høringsfrist mandag den 26. februar, hvis man ønsker at komme med bemærkninger til kommuneplanforslaget.

Holbæk Kommune har oprettet en selvstændig hjemmeside, hvor forslaget til kommuneplan 2017-29 kan læses - og ikke mindst ses i form af en lang række kort - i sin helhed. Adressen er kommuneplan2017.holbaek.dk.

Her kan man blandt andet bruge søgefunktionen og se, hvad forslaget indeholder af rammer og retningslinjer for ens egen ejendom - eller en hvilken som helst anden adresse i kommunen.

I forbindelse med høringperioden, der allerede begyndte i november, men i nogen grad er blevet overskygget af kommunalvalget i samme måned og overgangen til et nyt byråd ved årsskiftet, indkalder Holbæk Kommune nu til et borgermøde.

Her vil forslaget til ny kommuneplan blive præsenteret, og så er det meningen, at deltagerne i mindre grupper hører mere om og drøfter tre temaer. Det er »Grønt Danmarkskort«, detailhandel og erhverv samt boliger.

Borgermødet finder sted mandag den 22. januar fra klokken 19 til 21 på Elværket i Holbæk. Ønsker man at deltage, skal man tilmelde sig senest onsdag den 17. januar på mail plan@holb.dk eller telefon 72 36 25 07.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk