13. juni 2021
Søndagens solskin gav kø foran Paradis' bod i Roskilde Festivals miniudgave af Roskildes indkøbsstrøg, men de øvrige butikker sukkede over fraværet af kunder.
gallery icon

Se billedserie

Søndagens solskin gav kø foran Paradis' bod i Roskilde Festivals miniudgave af Roskildes indkøbsstrøg, men de øvrige butikker sukkede over fraværet af kunder.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sløv festival for Roskilde-butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sløv festival for Roskilde-butikker
Opdateret 11. juli 2011 kl. 19:54
Roskilde Festival - 04. juli 2011 kl. 14:05
Af Lars Ahn Pedersen
Roskilde: En ny placering var ikke lykken for de syv forretninger, som i år havde taget springet inde fra Roskildes bymidte og ud på Roskilde Festival.

Paradis, Søstrene Grene, Skoringen, G.S. Store og Churros-vognen var med for andet år i træk, mens Flensborg Bog & Idé og Importøren var nye festivaldeltagere. Sidste år lå minibyen ved Arena-scenen, men i år var den flyttet ud til et nyt publikumsområde mellem Cosmopol og Odeon. Det var ikke en ubetinget succes.

- Vi har haft for lidt at lave. Vi ligger lidt for langt væk, siger Heidi Rylander fra Importøren, som mest solgte parasoller og presenninger, som folk har klippet hul i og brugt som regnslag.

Hos Flensborg Bog & Idé er meldingen den samme. Her har der også været meget stille under festivalen, og den mest solgte vare har været en sex-bog.

Paradis var som nævnt en af gengangerne fra sidste år og tiltrak lidt flere kunder end de øvrige butikker med sine milkshakes og varme drikke. Alligevel har salget ikke været i top.

- Området her er ikke så besøgt, fordi det er nyt for publikum. Det er heller ikke belyst om aftenen og natten, så man kan finde det, siger indehaveren af Paradis i Roskilde, Kamilla Ammitzbøll Strube.
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk