24. oktober 2019
Arkvifoto
Arkvifoto
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kokainpåvirket mand uden kørekort taget i en stjålen bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kokainpåvirket mand uden kørekort taget i en stjålen bil
Opdateret 23. april 2019 kl. 15:17
Holbæk - 23. april 2019 kl. 13:56
Af Michael Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 23-årig mand fra Ørsted på Norddjurs endte med at blive sigtet for flere forhold, da han sammen med to medpassagerer på 30 og 31 år fra Randers blev stoppet i en stjålen Volkswagen Golf ved Ydervang i Holbæk.

Bilen ville ikke stoppe, da politiet gav tegn til, at det skulle den. Politiet fik dog bragt bilen til standsning og traf den 23-årige fører, der viste sig at være påvirket af kokain.

Det stoppede dog langt fra her med sigtelserne. Manden havde mistet sit kørekort i en hastighedssag, og måtte slet ikke køre.

Bilen, som manden kørte, var meldt stjålet d. 11. december 2018 fra en adresse i Greve, men var nu afmeldt og forsynet med andre nummerplader, som tilhørte en anden stjålet Golf. Denne Golf blev stjålet fra Slagelse Station d. 12. marts 2019. Politiet anholdt og sigtede føreren for diverse færdselsovertrædelser samt for brugstyveri af Golfen.

De to medpassagerer blev ligeledes anholdt, mens politiet undersøgte sagen. De blev afhørt og løsladt uden at være blevet sigtet for noget.

Føreren fik taget en blodprøve og kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen er færdigefterforsket og skal for retten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk