9. december 2019
Ejby i Hornsherred var blandt de steder, deltagerne i turen til Bramsnæs Vig kunne opleve lørdag aften. Foto: Kaj Ove Jensen
gallery icon

Se billedserie

Ejby i Hornsherred var blandt de steder, deltagerne i turen til Bramsnæs Vig kunne opleve lørdag aften. Foto: Kaj Ove Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knap 600 på sæsonens cruises

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knap 600 på sæsonens cruises
Opdateret 11. august 2019 kl. 13:29
Holbæk - 10. august 2019 kl. 23:25
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De 12 rundture med Orø-færgen har i denne sæson haft op mod 600 deltagere, og det er flere end i både 2017 og 2018.

Den sidste sejlads fandt sted lørdag aften - og det var ikke den, der bidrog til den gode sæson. Der var nemlig kun en halv snes passagerer med på turen til Bramsnæs Vig.

Det var dermed bundskraberen, da de andre ture har været langt bedre belagt.

- I år har det været supergodt. På hver af de fire lange ture har været udsolgt med 60 deltagere, mens der i gennemsnit har været lidt over 40 på de otte korte ture, fortæller overfartsleder på Færgefarten Orø-Holbæk, Lars W. Hansen.

De lange ture er to til Lammefjorden og to rundt om Orø, der hver er på lidt over fire timer fra Holbæk. De otte ture til Bramsnæs Vig er på to timer og tre kvarter fra Holbæk.

Lars W. Hansen betegner belægningen på turene i den tørre og varme sommer 2018 som o.k., mens 2017 var »helt forfærdelig, en katastrofe«, da det stod ned i stænger.

Dagbladet Nordvestnyt tog med på den sidste tur i sæsonen, og fortæller i mandagsavisen mere om sæsonen, og hvorfor nogle af lørdagens deltagere var med på turen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk