27. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knallertbenzin tilsat spiritus, hash og kokain

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knallertbenzin tilsat spiritus, hash og kokain
Holbæk - 26. november 2020 kl. 10:49
Af Agner Ahm

Hvor mange ulovligheder kan man pakke sammen på én knallert? Svaret er seks.

Det var det i hvert fald, da politiet onsdag ved 18-tiden stoppede en knallert på Omfartsvejen ved Holbæk. Den blev ført af en 20-årig mand fra Regstrup, som kan se frem til ret massiv hilsen, når hans sag kommer i retten.

Knallerten blev målt til at kunne køre 59 kilometer i timen, det dobbelt af det tilladte. Derudover havde knallerten intet udstødningsrør. Nummerpladen manglede også, og det samme gjorde forsikringen.

Den unge mand var også interessant. Han kørte på en cocktail af spiritus, hash og kokain, og i øvrigt havde han mistet knallertbeviset på grund af tidligere ulovligheder.

Den samlede pakke fik patruljen til at beslaglægge knallerten på stedet.

Fangsten indgik i en særlig knallertindsats, hvor politiet onsdag eftermiddag også snuppede en 17-årig og en 18-årig på hver deres ulovlige knallert. Begge knallerter kørte for hurtigt. Men det var trods alt også den eneste forseelse, som de unge blev noteret for. De to unge, som begge er fra Mørkøv, blev stoppet på Nykøbingvej i Mørkøv og ved Mørkøv Kro.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk