6. august 2020
Klovnen Njetski er klar til at underholde børn og deres voksne, når der er klovnedag i Holbæk, lørdag den 11. juli. Foto: Elisa Hauerbach.
gallery icon

Se billedserie

Klovnen Njetski er klar til at underholde børn og deres voksne, når der er klovnedag i Holbæk, lørdag den 11. juli. Foto: Elisa Hauerbach.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klovnedag med corona-twist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klovnedag med corona-twist
Holbæk - 10. juli 2020 kl. 07:23
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som en del af sommerarrangementerne i Holbæk, er det tid til Klovnedagen, der afholdes lørdag den 11. juli.

Bag dagen står Holbæk Byforum, der har sammensat et underholdende program for byens gæster. Holbæk Byforum står klar på Torvet fra klokken 10 til klokken 14. Her vil eventkoordinator, Maja Harris Mortensen, udklædt som klovn og assisteret af den lokale Line Poulsen, dele klovnenæser og gratis popcorn ud. Samme sted opstilles en hoppeborg til børnene.

På scenen - eller i manegen - vil den lokale klovn, Klovnen Njetski, sammen med sin søn og to andre klovne, underholde i tre gange 15 minutter.

Forestillingerne afholdes klokken 10:30, klokken 12:00 og klokken 13:00.

Mellem de 3 shows er der gade- og ballonsjov.

- Når vi ikke optræder samlet på scenen, deler vi os op og underholder hver for sig i gadebilledet, herunder i Gendarmergården, hvor man kan møde de to søde klovnepiger fra klokken 11 og femogfyrre minutter frem. Vi sørger for at koordinere det, så forsamlingsforbuddet kan overholdes. Vi tager de helt store sko på, så vi kan holde god afstand og lover at der er masser af sprit med - også i showet, så den gode hygiejne kan overholdes, siger klovnen Njetski alias Michel Høyer, da avisen møder ham en særdeles lun eftermiddag på havnen.

De to klovner, der optræder sammen med ham og sønnen Lukas, er henholdsvis Nanne Klovn, der kommer fra Køge og Luni Smil, der tager turen til Holbæk fra Viborg.

- Alle tre gæsteklovne er prisvindende klovne, så der bliver meget at glæde sig til, lover Klovnen Njetski.

I den hyggelige Gendarmergård vil man i tidsrummet mellem klokken 10 og 14 kunne få gratis popcorn og klovnenæser, ligesom man kan få slukket tørsten, når der udskænkes gratis saftevand.

Arrangementet i Gendarmergården afholdes i samarbejde med Mødrehjælpen. Måske vil de besøgende klovner danse en lille klovnedans, til tonerne af Thor Blauner Clausens musik, der vil lyde samme sted igennem hele arrangementet.

Foruden klovnerne kan man dene dag høre Helle Nerup jazz trio klokken 10:30 ved Paradis Is og Jessesn Swing Trio klokken 13 ud for Café X.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk