2. december 2020
Steffen Kisselhegn bliver medlem af Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen, når Søren Kjærsgaard med udgangen af maj forlader politik.
Steffen Kisselhegn bliver medlem af Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen, når Søren Kjærsgaard med udgangen af maj forlader politik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kisselhegn er Venstres nye mand i kommunalbestyrlsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kisselhegn er Venstres nye mand i kommunalbestyrlsen
Holbæk - 09. maj 2018 kl. 10:44

Steffen Kisselhegn, Jyderup, er den nye mand i Venstres kommunalbestyrelsesgruppe, når Søren Kjærsgaard med udgangen af maj siger farvel til politik. Steffen Kisselhegn bliver medlem af projektudvalget for lokal udvikling og det særlige børn- og ungeudvalg.

arrow Læs også: Eks-borgmester bliver udviklingsdirektør i sparekasse

Steffen Kisselhegn er formand for Venstres kredsbestyrelse, 37 år og privat kunderådgiver i forsikringsbranchen. Han er gift og har to børn.

Både gruppen og partiet hilser ham velkommen i kommunalbestyrelsen.

Ny gruppeformand er Carsten Andersen, der også bliver anden viceborgmester og medlem af økonomiudvalget og havnegruppen.

Han forlader klima- og miljøudvalget og det særlige børneudvalg, men fortsætter i udvalget for ældre og sundhed.

Venstres kommunalbestyrelsesgruppe og partiafdelingen beklager Søren Kjærsgaards afgang og takker ham for mange års indsats til gavn for Venstre. Samtidig ønskes han held og lykke med det ny job.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk