6. april 2020
Broholmeren Alma får tilpasset en ny sele af Susanne Jørgensen fra Kenjan Hunde- & Katte­artikler. Firmaet er blevet solgt og flyttes til Jylland. Foto: Elisa Hauerbach
Broholmeren Alma får tilpasset en ny sele af Susanne Jørgensen fra Kenjan Hunde- & Katte­artikler. Firmaet er blevet solgt og flyttes til Jylland. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kenjan er solgt og flyttes til Jylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kenjan er solgt og flyttes til Jylland
Holbæk - 26. marts 2020 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Langt ude på landet, på en gård i udkanten af Hjembæk ved Jyderup, ligger i dag en forretning, der forhandler artikler og foder til blandt andet hunde og katte. Men det er snart slut, for forretningen er blevet solgt og flyttes til Jylland.

- Vi har solgt forretningen, fordi vi har brug for mere fritid sammen, og tid til at være nærværende for vores børn. De er nu 10 og 11 år - og er blandt andet ivrige fodboldspillere, så vi vil gerne have mulighed for at se dem spille deres kampe og så videre, siger Susanne Jørgensen, der sammen med gemalen, Lars Jørgensen, har drevet virksomheden på Hørlykkevej 6 i syv år.

Fra Hjembæk til Jylland

Sidste åbningsdag hos Kenjan Hunde- & Katteartikler er lørdag den 28. marts. Derefter flyttes alting over til de nye ejere, der bor i Sporup, Jylland.

Det vil være muligt at bruge firmaets web-shop, hvis man vil fodre hunden med det velkendte foder eller bruge de gode kvalitetsvarer, som Kenjan er kendt for at sælge. I fremtiden vil man bare modtage det fra en jysk afsender.

- Det bliver lidt mærkeligt nu. Vi bliver boende på gården og jeg skal til at søge job. Jeg er uddannet laborant og vil nok søge tilbage til det område, fortæller Susanne Jørgensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk