17. oktober 2021
Christian Ahlefeldt-Laurvig (tv.) og Søren Stavnskær  siger  farvel til Liberal Alliance.
Christian Ahlefeldt-Laurvig (tv.) og Søren Stavnskær siger farvel til Liberal Alliance.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendte politikere skifter parti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendte politikere skifter parti
Holbæk - 05. april 2021 kl. 14:27
Af Agner Ahm

Søren Stavnskær og Christian Ahlefeldt-Laurvig forlader Liberal Alliance. De to LA-medlemmer af Holbæk Kommunalbestyrelse er nu en del af Venstres gruppe, som derved kommer op på otte personer.

arrow Læs også: LA kæmper videre efter exit

Det fortæller de to politikere i en pressemeddelelse, hvor de forklarer, at de »efter længere tids overvejelse« har forladt Liberal Alliance.

- Vi er meget glade for den tid, vi har haft i partiet, og den lokale bestyrelse har ydet os en uvurderlig støtte - tusinde tak, siger Søren Stavnskær og Christian Ahlefeldt-Laurvig i pressemeddelelsen.

Om årsagen til deres udmeldelse forklarer de:

- Desværre har der ikke været samme støtte fra folketingsgruppen, og da vi i højere grad ser os selv som mere og mere socialliberale, har vi valgt at tage konsekvensen.

- Vi ønsker fortsat at forsøge at gøre en forskel i lokalpolitik, og da vi stadigt har et kraftigt ønske om et stærkt borgerligt alternativ til det nuværende røde flertal bag borgmesteren, har vi valgt at vende tilbage til Venstre, siger de to nu forhenværende LA-politikere.

De vil derfor »fremadrettet være en del af Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen«, forklarer de i pressemeddelelsen.

V: Velkommen tilbage

Hos Venstre er der stor tilfredshed med de to nye medlemmer.

I en pressemeddelelse peger Venstres gruppeformand Camilla Hove Lund på, at det er to kendte ansigter, som tidligere har repræsenteret Venstre i Holbæk i kommunalbestyrelsen.

- Og det er også to gode samarbejdspartnere, som Venstre gennem hele den sidste fire årsperiode har haft et tæt samarbejde med. Derfor har det været let for Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen og Venstres bestyrelse i Holbæk at sige velkommen til Søren Stavnskær og Christian Ahlefeldt-Laurvig, skriver Camilla Hove Lund i pressemeddelelsen.

- Det er gode venner, der nu er kommet helt hjem til familien. Og det er samtidig en styrkelse af Venstre frem mod kommunalvalget 16. november, og det glæder os, siger borgmesterkandidat Camilla Hove Lund og formanden for Venstres vælgerbestyrelse, Morten Løvschall.

Begge håber også på et fortsat godt samarbejde til LA i Holbæk kommune.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk