18. august 2019
Elmely Kro er lige til at rykke ind i, den sælges med inventar og grydeklart køkken. Foto: Margit Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Elmely Kro er lige til at rykke ind i, den sælges med inventar og grydeklart køkken. Foto: Margit Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt landevejskro er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt landevejskro er sat til salg
Holbæk - 13. april 2019 kl. 09:15
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tre millioner kroner kan man blive ejer af den kendte Elmely Kro ved Ugerløse - og kroen er grydeklar med inventar og køkken. Det kræver kun egne gryder, duge, service og køkkenredskaber at køre en landevejskro med et flot renommé videre, lokker ejeren Dorte Carlé.

Kroen har kun været lukket et par måneder, efter forpagterparret stoppede sidst i januar. I stedet for at søge efter en ny forpagter har hun sammen med sin mand Jørgen Carlé besluttet at sælge.

Det er ikke en betingelse, at en ny køber genåbner kroen. Den gule, stråtækte bindingsværksbygning på i alt 466 kvadratmeter kan også bruges til beboelse eller blandet erhverv-beboelse.

- Jeg håber på en køber, der vil drive kroen videre. Den har fået et godt ry, har et stort opland, atmosfærre og intimitet. Der er ikke mange små kroer som denne tilbage, hvor der er mulighed for at kombinere gourmetretter og det ukomplicerede. Lytter man til, hvad der sker i København, så er god kromad ved at komme op igen, siger Dorte Carlé.

Parret købte ejendommen i 2006 af et pantebrevsselskab. På det tidspunkt havde kroen haft en omtumlet tid med op- og nedture, der i 2004 endte med en tvangsauktion

Efter en gennemgribende renovering åbnede kroen i 2007 og har siden haft tre forpagtere, der hver især har sat sit præg på en kro, der ligner en gammel kongelig privilligeret landevejskro, men faktisk kun er 55 år gammel.

Den blev åbnet i 1964 af Otto Rasmussen, hvis nevø Poul bøje Nielsen 46 år senere som forpagter gav kromaden et gourmettvist, som hentede en række priser og det gode renommé til Elmely Kro.

Læs mere i Nordvestnyt lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk