26. april 2019
Niller Nielsen, som laver aktiviteter i Ugerløse, er en afde  hverdagsmestre, der blev fejret sidte år. Foto: Christina Quist
Niller Nielsen, som laver aktiviteter i Ugerløse, er en afde hverdagsmestre, der blev fejret sidte år. Foto: Christina Quist
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kender du hverdagsmesteren eller holdspilleren?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kender du hverdagsmesteren eller holdspilleren?
Holbæk - 10. januar 2019 kl. 17:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Husker du Poul-Erik Ager, karatemesteren fra Holbæk, Niels Semmelhack, frontløberne fra fodboldklubben i Jyderup og Niller Nielsen, ildsjælen fra Ugerløse?

Holbæk Kommune, Holbæk Sportsby og Nordvestnyt ønsker at fejre hverdagsmestre og holdspillere samt idrætsudøvere, der har opnået et mesterskab, noget der tangerer dette.

Hverdagsmesteren er en, der gør sig bemærket i sin forening uden selv at gøre det store nummer ud af det, en der gør en forskel for foreningen, og som virker som inspirationskilde for andre, en som brænder for foreningens formål og gerne yder en ekstra indsats.

Foreningerne kan indstille kandidater til værdigheden frem til den 23. januar, og det er Folkeoplysningsudvalget, der kårer en holdspiller og tre hverdagsmestre. Det kan ske på Holbæk Kommunes facebookside.

Mestre, holdspiller og idrætsudøvere fejres ved en reception i Holbæk Sportsby den 27. marts 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk