21. august 2019
Debatten om biogas fylder meget i Regstrup-området - og til sidst fyldte den for meget i Lokalforum Regstrup. Foto: Per Christensen
Debatten om biogas fylder meget i Regstrup-området - og til sidst fyldte den for meget i Lokalforum Regstrup. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kan lokalforum genoplives?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan lokalforum genoplives?
Holbæk - 20. februar 2019 kl. 08:13
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For kort tid siden valgte samtlige medlemmer af bestyrelsen for Lokalforum Regstrup at trække sig fra deres poster. Debatten om et biogasanlæg i nærheden af Snævre havde taget pusten fra lokalforum. I morgen, torsdag, mødes repræsentanter for Holbæk Kommune med de ny tidligere bestyrelsesmedlemmer for at se, hvad man kan gøre for at få gang i Lokalforum Regstrup igen.

Mødet holdes på skolen i Nr. Jernløse, og med for Holbæk Kommune er fællesskaber Mette Bruun Pedersen og Brian Ahlquist, der er chef for Kultur og Fritid og dermed også for Frivilligcentret og fællesskaberne i Holbæk Kommune.

Jimmy Singerholm, der var næstformand og kontaktperson for lokalforum, ser en mulighed for at Lokalforum Regstrup kan genoplives.

- Der er skabt projektgrupper med hensyn til biogas, cykelstier og motorvej. Hvis det fremover bliver sådan, at henvendelser om de specielle emner går til de grupper, og der i lokalforum Regstrup bliver plads til også at arbejde med de mange andre opgaver, der er vigtige, er der en mulighed, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk