3. december 2020
Pizzakæden Domino's er tilbage og vil med New Yorker style pizzaer kaste sig ind i kampen om bymidtens pizzasultne maver. Foto: Margit Pedersen
Pizzakæden Domino's er tilbage og vil med New Yorker style pizzaer kaste sig ind i kampen om bymidtens pizzasultne maver. Foto: Margit Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kamp om pizzakunderne skærpes - Domino's er på vej til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kamp om pizzakunderne skærpes - Domino's er på vej til byen
Holbæk - 18. november 2020 kl. 05:58
Af Margit Pedersen

De blå bude med pizzaer vender tilbage. På deres elcykler vil de bringe New Yorker style pizzaer ud lige så snart, pizzakæden Domino's har bygget en tidligere musikforretning om til et pizza-hus.
Med store posters i vinduerne i den tidligere Gaya Musik i Smedelundsgade i Holbæk gør kæden opmærksom på sig selv og opfordrer folk til at blive en del af teamet og søge på de op til 30 job.

Marketingchef Martine Andersen gør dog opmærksom på, at stillingerne ikke er slået op endnu. Det sker først, når Holbæk Kommune har givet den nødvendige byggetilladelse.
Der skal være plads til at lave pizzaerne fra bunden af friske råvarer, bemærker hun. Om der bliver plads til nogle spisepladser, afgøres af mulighederne for indretning og tilladelser.

- Vores kerneforretning er at lave de bedste pizzaer til afhentning og levering, som vi skal være gode til, understreger Matine Andersen.
Men der vil være plads til kunder, som venter på deres pizza, hvis man ikke har valgt at få den bragt ud af pizzabudene.
Det vil mange formentlig gøre i en coronatid, men bor man længere end tre kilometer fra Smedelundsgade 30A er det en selvhenter.

- De tre kilometer er valgt, fordi pizzaerne skal være varme, når de ankommer. Det vil sige, at de skal være fremme, senest 20 minutter efter, de er taget ud af ovnen. Er efterspørgslen til det, kan der måske om nogle år åbnes endnu en Domino's i Holbæk, forklarer Martine Andersen.
Det kunne gå hurtigere på scootere, som blev brugt af det »gamle« Domino's, der i Holbæk holdt til i Labæk. Kædens danske afdeling gik konkurs sidste år efter afsløringer af dårlig hygiejne i en række af kædens butikker.
Men det ny Domino's har valgt at satse grønt og nøjes med elcykler.

Domino's i Danmark ejes nu af det børsnoterede australske Domino's Pizza Enterprise, som opkøbte aktiverne i det konkursramte Domino's.
Selskabet er den største franchisetager i det amerikanske Domino's Pizza International og har rettigheder til brandet i Australien og en række lande i Europa med cirka 2400 restauranter.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk