24. maj 2020
De termiske kameraer er på størrelse med en drikkedunk, og de første er sat op i Svinninge og Jyderup. Billedet her er fra præsentationen i Svinninge i går. Foto: Jørgen Juul
gallery icon

Se billedserie

De termiske kameraer er på størrelse med en drikkedunk, og de første er sat op i Svinninge og Jyderup. Billedet her er fra præsentationen i Svinninge i går. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kameraer skal øge udnyttelsen af hallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kameraer skal øge udnyttelsen af hallerne
Holbæk - 20. september 2019 kl. 13:07
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Idrætshallerne i Holbæk Kommune kan udnyttes bedre, og det skal kameraer hjælpe med til. Som et forsøg, der løber over to år, sættes der i den kommende tid termiske kameraer op i ni haller. De reagerer på varme og tager et billede hvert kvarter. Med billederne kan man ikke se, hvem der er i hallerne, men hvor mange der er, og man får dermed et overblik over, om udnyttelsen af kapaciteten svarer til det, der er booket. Aktiviteterne kan følges hele døgnet.

Aktivitetsmålingen sker i samarbejde med Lokale og Anlægsfonden, og arbejdet bygget på et forskningsprojekt udarbejdet af Center for Idræt, Sundhed og Civilsamfund og Syddansk Universitet og Idrættens Analyseinstitut.

De første kameraer er sat op i Svinninge og i Jyderup, og det er tydeligt skiltet.

- Det er ikke ét billede, én dag eller én uge, der er afgørende, men når vi har talmateriale samlet ind over en længere periode , kan vi bruge det i forbindelse med tildeling af træningstid, siger Brian Ahlquist, direktør i Kultur og Fritid i Holbæk Kommune.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk