1. december 2020
Mååååål. Undløse Boldklub scorede stort, da lørdagens fiktive kamp mod Asnæs Boldklub 1910 blev afviklet på hjemmebane. 2073 havde købt billet til klubbens nok bedste kamp, som ingen har set. Foto: Peter Jarvad
gallery icon

Se billedserie

Mååååål. Undløse Boldklub scorede stort, da lørdagens fiktive kamp mod Asnæs Boldklub 1910 blev afviklet på hjemmebane. 2073 havde købt billet til klubbens nok bedste kamp, som ingen har set. Foto: Peter Jarvad
Foto: JARVAD FOTOGRAFI
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe sejr til Undløse Boldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe sejr til Undløse Boldklub
Opdateret 02. maj 2020 kl. 14:32
Holbæk - 02. maj 2020 kl. 13:50
Af Margit Pedersen

Kampen var lidt kedelig, syntes nogen, men plænen var flot grøn, da Undløse Boldklub lørdag vandt 5-0 over Asnæs Boldklub 1910. En fantastisk indsats, holdet og klubben styrede kampen fra start til slut til stor glæde for de 2073, der havde købt billet til Undløse BK's måske bedste kamp, ingen har set.

For selvfølgelig blev der ikke spillet fodbold på banen på grund af coronavirus. 5-0 sejren var et computerfiflet managerspil, som ligger på Youtube. Og da klokken slog 12 blev der sendt video direkte fra Undløse Stadion på klubbens Facebookside.

Flot plæne, kedelig kamp, hvad venter vi på - en baneløber måske - var nogle af kommentarerne fra de ikke så mange, som valgte at følge gimmicken og lytte til sniksnakken og fuglefløjt, der akkampagnerede billedet af den grønne plæne, målet i baggrunden og tilskuerpladserne med plakater af de mange, som har støttet.

Men 2073 solgte billetter til en kamp, der ikke blev spillet, er en kæmpe sejr og viser opbakningen til Undløse Boldklub.

Den fiktive fodboldkamp har tjent penge ind til klubben, som uden kampe mangler indtægter fra blandt andet salg af drikkevarer og pølser.

- Jeg er meget beæret over, at så mange har støttet vores ide med en fiktiv kamp. Vores stille håb var 1000 billetter, det solgte vi på syv timer. Det har været en massiv opbakning, konstaterer klubbens formand Jimmi Vaarskov.

Klubben valgte løsningen med video fra den bane, hvor 22 fodboldspillere kunne have have kæmpet, hvis ikke coronavirus har sat en stopper for kontaktsporten og store forsamlinger.

- Vi turde ikke risikere noget ved at lave noget sjov på banen, hvis mange pluselig dukkede op, tilføjer han.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk