19. februar 2020
Heidi Olsen, klinisk diætist, er lykkelig for sine lokaler, der ligger på Holbækvej i Jyderup. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Heidi Olsen, klinisk diætist, er lykkelig for sine lokaler, der ligger på Holbækvej i Jyderup. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jyderup-adressen var en god beslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jyderup-adressen var en god beslutning
Holbæk - 17. august 2019 kl. 19:57
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Øget tilgængelighed, central beliggenhed og større arbejdsglæde i de lyse, venlige lokaler er bare nogle af de goder, som den kliniske diætist, Heidi Olsen, nævner i forbindelse med flytningen af virksomheden fra Svebølle til Jyderup.

- Jeg er simpelthen så glad for den beslutning. Nu hvor placeringen er mere central og jeg gør mere opmærksom på min virksomhed med mit skilt ude ved vejen, er det ikke så svært at finde mig, siger Heidi Olsen, der som klinisk diætist blandt andet hjælper sine kunder med deres vægttab.

- Mine kunder kommer fra et stort opland, blandt andet fra Kalundborg, Holbæk og Ruds Vedby - og selvfølgelig fra nærområdet. Jeg har fået mange positive tilkendegivelser for klinikkens placering,siger hun.

Hendes kunder henvender sig ofte til hende helt privat, fordi de har brug for professionel hjælp til deres vægttab. De har måske prøvet forskellige kure og har oplevet at det ikke er et varigt vægttab der er opnået, da vægtens tal igen og igen har sneget sig op på det tidligere niveau, efter kurens ophør.

- Der siges så meget om hvad der er godt og skidt. Så må man spise meget af noget, men intet af noget andet og det skaber stor forvirring hos den, der gerne vil tabe sig. Det handler i bund og grund om justering af det, der indtages, ikke om hvad der er moderne eller ej. Man skal have ophævet forbudtlisten og selvfølgelig spise det, man kan lide at spise - også når man skal tabe sig. Det er måske bare ikke sikkert at man skal spise så meget af det og det skal måske kombineres med noget andet end det, man er vant til, siger Heidi Olsen, der også har startet et samarbejde med SuperBrugsen i Jyderup om den gode kost.

Den gode livsstil
80 procent af et vægttab kommer fra kosten og resten handler blandt andet om, hvor aktiv man er.

- Der er forskel på hvorfor man bliver overvægtig. Får man spist morgenmad? Spiser man regelmæssigt i løbet af dagen? og skrues der rigeligt op for sofahyggen om aftenen?

Justeringen af kosten går ud på at man får skræddersyet det man indtager, men man får også støtte og vejledning omkring motionsvaner og de mentale udfordringer igennem vægttabet. Der er mange som er blevet kronisk negative i forhold til deres kropsbillede og de kan måske ikke se den flotte udvikling de er på vej igennem, forklarer hun videre.

Hun tilføjer også at det er en høj grad af tillid fra og til hendes kunder, som er med til at skabe et »team-work«.

- Det er så vigtigt at de føler sig set og anerkendt for indsatsen, for jeg ved at det er svært for dem, siger hun.

Sundhedforsikringen dækker
Hvis man har en sundhedsforsikring og et BMI på 30 eller derover, er der mange sundhedsforsikringer, som dækker udgiften til en klinisk diætist.

- Man ringer til sin sundhedsforsikring og oplyser vægt og højde, så bliver der udstet en betalingsgaranti på x antal besøg hos mig og så sender jeg regningen til sundhedsforsikringen eller pensionsselskabet hvor man har sin sundhedsforsikring. Der er så mange livsstilsbaserede tilstande, sygdomme og symptomer man kan undgå, og det er hele familien jeg kan hjælpe - både mænd, kvinder, unge og børn, slutter den klinikse diætist, som har virksomhedsadresse på Holbækvej 17 i Jyderup. Hun træffes mandag og onsdag efter aftale i tidsrummet klokken 16-18, hele fredagen og efter aftale om lørdagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk