8. august 2020
Blomsterdekoratør, Camilla Anskjær Stenrand, er ansat hos Jyderup Præstegård, hvis gårdbutik nu også er en blomsterbutik. Foto Elisa Hauerbach.
gallery icon

Se billedserie

Blomsterdekoratør, Camilla Anskjær Stenrand, er ansat hos Jyderup Præstegård, hvis gårdbutik nu også er en blomsterbutik. Foto Elisa Hauerbach.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jyderup Præstegård har fået egen blomsterdekoratør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jyderup Præstegård har fået egen blomsterdekoratør
Holbæk - 22. april 2020 kl. 08:56
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indehaverne af Jyderup Præstegård, Pia og Lasse Trolddal Nielsen, har ansat en blomsterdekoratør, så deres gårdbutik nu også fungerer som blomsterbutik. I en anden af gårdens fire længer er der fortsat cateringfirma.

arrow Læs også: Nyt liv i den gamle præstegårdshave

- Nu kan man på fast basis købe buketter og bestille blomsterdekorationer i gårdbutikken. Her er altid friske blomster, siger ægteparret, der også har udbygget gårdbutikken, så den er blevet langt større og virker lysere end tidligere, men den kendte "Morten Korck-stemning" er bibeholdt.

Åbningsperioden er ikke længere afgrænset til specielle sæsoner, der holdes åbent hele året rundt.

Blomsterdekoratøren, der binder buketter og betjener kunder, er den 31 årige Camilla Anskjær Stenrand, der efter en pause fra blomsterbranchen nu er glad for at være i gang igen. Hun har den officielle blomsterdekoratøruddannelse, og glæder sig til at lære de lokale kunder og deres blomsterønsker at kende.

- Jeg har blandt andet arbejdet sammen med Kaja Plambech, da hun havde forretningen i Svinninge, og jeg har tænkt mig, på sigt at invitere til kurser, hvor man kan lære at binde blomsterbuketter med videre. Der har tidligere været arrangeret pileflet-kurser med stor tilslutning her på Jyderup Præstegård, så blomsterbindingskurserne bliver forhåbentligt også populære, også selvom de først kan afholdes, når de her Corona-tider er overstået, siger Camilla Anskjær Stenrand.

arrow Præstegården Jyderup udvider med café-område
08. oktober 2019 kl. 22:02 Opdateret: kl. 09:05
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk