17. juli 2019
Jens Lundberg er formand for Jyderup Bridgeklub og har været det siden januar 2018. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Jens Lundberg er formand for Jyderup Bridgeklub og har været det siden januar 2018. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jyderup Bridgeklub fejrer 60 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jyderup Bridgeklub fejrer 60 års jubilæum
Holbæk - 18. august 2018 kl. 13:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når sæsonen går i gang, kan den lokale bridgeklub fejre 60 års jubilæum.

Den 1. september 1958 blev Jyderup Bridgeklub stiftet og har således 60 års jubilæum. Sæsonen starter mandag den 4. september i Jyderup Hallens selskabslokaler, hvor den første turnering igangsættes.

Sæsonen varer ved næsten hver mandag aften fra september til april.

- Vi optager gerne nye medlemmer og vi har undervisning for begyndere. Dog skal der mindst fire spillere til undervisning, da der bliver forklaret, hvordan man håndterer kortene i en klub. Så det er en god idé at tale med sine venner om ikke de også vil være med i den ædle kunst med kortene, oplyser klubbens formand, Jens Lundberg.

Teknikken er forbedret
De sidste 10 år har klubben anvendt tekniske hjælpemidler, herunder de nyeste bridgemate og server. I dem samles alle resultater fra bridgebordene og formidles straks på hjemmesiden, når turneringen er sluttet. Klubben råder også over en kortblandemaskine som deles med Svinninge Bridgeklub. På hjemmesiden kan aftenens kortfordelinger aflæses samtidig med resultatformidlingen. Det giver efterfølgende en god mulighed for begyndere og mere rutinerede spillere at vurdere og lære af spillene.

Jubilæumsturnering
Jyderup Bridgeklub afholder jubilæumsfest, lørdag den 15. september, med en intern jubilæumsturnering om eftermiddagen - og middag med festlige indslag om aftenen. Endvidere afholder klubben søndag den 7.oktober en åben jubilæums-turnering, med plads til 48 par - i Jyderup Hallen. Turneringen er i Danmarks Bridgeforbund godkendt som guldturnering, hvilket vil sige, at der uddeles både guld- og sølvpoints til de bedste par. Samtidig vil der være flotte vinpræmier til vinderne.

- Det tegner til at blive en fantastisk start på den nye bridgesæson, med interessante aktiviteter og udfordringer på programmet, siger formanden videre.

Han (Jens Lundberg) har selv spillet i klubben siden 1993, hvor han, sammen med sin hustru, startede på et begynderhold.

- Vi spiller bare for hyggens skyld, men cirka en trediedel af klubbens medlemmer er seriøse turneringsspillere, der inden de kan komme med til DM, først skal kvalificere sig til det på distriktsplan. Det gør de ved at spille en række turneringer med distriktets andre 20 klubber, tilføjer han.

Har man lyst til at starte til bridge, kan man kontakte formanden og aftale nærmere - eller møde op den første spillegang, mandag den 4. september.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk