2. august 2021
Julevenner.dk skaber kontakten, hvis man vil se nye gæster juleaften eller vil være gæst. Foto: Mik
Julevenner.dk skaber kontakten, hvis man vil se nye gæster juleaften eller vil være gæst. Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julevenner mødes omkring julebordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julevenner mødes omkring julebordet
Holbæk - 14. november 2019 kl. 16:10
Af Margit Pedersen

Er der overskud af juleglæde, eller er der ingen at holde jul med, så prøv hjemmesiden www.julevenner.dk. Her kan man invitere en eller flere gæster hjem til julebordet, og her kan man søge en julevært.

Røde Kors og den digitale platform for venskaber Bobl­berg forbinder mennesker juleaften. Allerede nu har cirka 100 tilmeldt sig. Blandt dem er et par stykker fra Holbæk Kommune. Sidste år var der 14 i kommunen, som enten var vært eller gæst.

- Det er en mulighed for at være sammen med andre juleaften, hvis man af en eller anden grund ellers skulle sidde alene, og det ikke er efter eget ønske. Tilbagemeldinger på julevenner.dk fortæller gode historier, siger Kate Felby, Røde Kors i Holbæk til Nordvestnyt torsdag.

På lokalafdelingens hjemmeside er der et link til julevenner.dk. Her kan man trykke vært eller gæst og skrive lidt om sin juleaften, hvor mange der er plads til eller ønsker at komme, og hvor det foregår.

Derefter finder vært og gæst hinanden på det digitale mødested.

Julevenner.dk anbefaler, at man får talt sammen inden juleaften for at afstemme forventninger blandt andet til mad, gaver, deling af opgaver og transport.

Holbækkere kan også vælge at deltage i fælles juleaftener på Holbæk Kulturkaserne arrangeret af Nancy Maati eller hos TT's Hjemmepleje.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk