24. maj 2019
Prøverne til »This is Christmas« på Holbæk Teater er gået i gang. Skuespiller Jens Andersen er dog på grund af et andet engagement blevet skiftet ud med Morten Hemmingsen.
Prøverne til »This is Christmas« på Holbæk Teater er gået i gang. Skuespiller Jens Andersen er dog på grund af et andet engagement blevet skiftet ud med Morten Hemmingsen.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julesjov på teatret i hele december

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julesjov på teatret i hele december
Holbæk - 23. oktober 2018 kl. 20:09
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver skruet op for det helt store juleblus på Holbæk Teater i december.

Gennem hele måneden vises teaterkoncerten »This is Christmas«, der er for hele familien.

Det bliver en forestilling uden al for megen snak, men med masser af musik i form af et hav af de kendte julesange.

Teaterleder og instruktør Brian Kristensen fortæller, at sangene bliver, som folk kender dem. Men de bliver sat ind i en anden sammenhæng, end de måske forventer.

- For eksempel foregår »Rudolf med den røde tud« på en bar, hvor den ensomme alkoholiker Rudolf sidder og venter på, at der bliver brug for ham. Og i »Last Christmas« er det sidste års jul, som er utilfreds med, at der nu kommer en ny, fortæller han.

Scenen bygges op som en kæmpestor julekalender med 24 låger. Bag hver låge gemmer sig en overraskelse og en lille historie bygget over en julesang.

- Der bliver både alvor og sjov. Mest det sidste, og det er bestemt ikke forbudt at synge med, fortæller Brian Kristensen.

Fire skuespillere i form af Trine Pallesen, Karoline Munknæs, Bjørn Fjæstad og Morten Hemmingsen guider publikum igennem de mange julesange sammen med tre professionelle musikere, Thomas Hansen, Jesper Thomsen og Nikolaj Bloch.

Derudover medvirker en trup på seks dansere, som ud over at levere dans også har mindre roller og fungerer som dukkeførere.

- Det bliver sjovt, vildt og skørt. Og der bliver masser at snakke om bagefter. Så læg endelig vejen forbi, lokker Brian Kristensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk