26. marts 2019
Hils på gårdens grise ved julemarkederne den 9. og 16. december. Privatfotos
gallery icon

Se billedserie

Hils på gårdens grise ved julemarkederne den 9. og 16. december. Privatfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemarked med adgang til gårdens dyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemarked med adgang til gårdens dyr
Holbæk - 07. december 2018 kl. 05:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Lillegaarden«, der ligger på Sørningevej 33 mellem Skamstrup og Sørninge ved Mørkøv, arrangerer for første gang julemarkeder.

Næste marked er søndag den 9. december og det sidste afholdes søndag den 16. december. Begge dage i tidsrummet klokken 10.00-17.00.

Hils på dyrene

- Vores gæster er velkomne til at hilse på gårdens forkælede dyr, hvilket vil sige vores grise, får, ænder/gæs/høns og hunde, oplyser Camilla Davidsen, der er kæreste med gårdens ejer, Max Møller.

Parret har mange drømme om gårdens fremtid. Frem for alt vil de gerne selv producere dyr der smager godt, og de er sikre på smagen hænger sammen med at dyrene lever deres naturlige liv.

Derfor har de valgt at have nordiske danske racer som spelsau får og sortbroget dansk landgris.

- Vores grise bliver dobbelt så gamle som en almindelig produktionsgris. De lever ude året rundt og går rundt med trynen i jorden. Søerne vænner selv smågrisene fra at die, når de er klar til det. Grisene er sociale dyr, der glæder sig over at få besøg, tilføjer hun.

Ved julemarkederne bliver der også mulighed for at kigge ind til de 17 spelsau får, og hjælpe med at fodre dem, og gårdens ænder/gæs - på ture rundt i skoven, sammen med Max Møller.

Julesul med mere

På markedet kan man finde julegløgg fra Kajemosen, hjemmelavede æbleskiver, værtinde gaver og juledekorationer, fæld selv juletræer, pyntegrønt og træer der er klar til stuen.

Der er spegepølser, rullepølser og lignende fra egne dyr, kronhjorte mørbrad, landæg, hjemmelavede flæskesvær, brændte mandler, julepynt og god stemning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk