21. maj 2019
Midt- og Vestsjællands Politi gør opmærksom på, at det er forbudt at efterlade noget, der kan være til fare eller ulempe for færdslen. (Arkiv)
Midt- og Vestsjællands Politi gør opmærksom på, at det er forbudt at efterlade noget, der kan være til fare eller ulempe for færdslen. (Arkiv)
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jord gjorde kørebane fedtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jord gjorde kørebane fedtet
Holbæk - 09. november 2018 kl. 11:04
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jord efter markarbejde havde torsdag formiddag gjort Tømmerupvej ved Tømmerup syd for Mørkøv så glat og fedte, at en bilist rettede henvendelse om det til Midt- og Vestsjællands Politi.

Henvendelsen kom klokken 10.14, og politiet sendte en patrulje til stedet. Politiet fik forklaret lodsejeren, at kørebanen skulle rengøres, når arbejdet på marken var færdigt, og der ikke længere ville være kørsel på vejen.

Ingen blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, da det er en vurdering i det konkrete tilfælde.

Midt- og Vestsjællands Politi gør opmærksom på, at kombinationen af fugtigt vejr og landbrugsmaskiners kørsel på vejene kan give glatte og fedtede kørebaner. Ifølge færdselsloven er det forbudt at efterlade noget, der kan være til fare eller ulempe for færdslen.

I praksis anses det for tilstrækkeligt for eksempel at skilte mod faren, hvis der ved arbejdstid ophør foregår en rengøring af vejen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk