30. marts 2020
Tirsdag den 3. marts danner Holbæk Sportsby rammen om et informationsmøde om coronavirus, særligt rettet mod erhvervsledere.
Tirsdag den 3. marts danner Holbæk Sportsby rammen om et informationsmøde om coronavirus, særligt rettet mod erhvervsledere.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Informationsmøde om coronavirus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Informationsmøde om coronavirus
Holbæk - 28. februar 2020 kl. 17:31
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de seneste uger har coronavirus, der nu officielt benævnes Covid-19, været på dagsordenen i nyhedsstrømmen. Det er ikke blevet mindre, efter at det første tilfælde i denne uge er konstateret i Danmark.

Det har resulteret i, at der tirsdag holdes et informationsmøde om coronavirus, særligt for erhvervsledere.

Initiativet kommer fra Sparekassen Sjælland-Fyn, der har hovedsæde i Holbæk. Mødet arrangeres i samarbejde med Holbæk Erhvervsforum. Det foregår i Holbæk Sportsby tirsdag den 3. marts klokken 8.00-9.30.

Tilmeldingsfristen er mandag klokken 12, via Holbæk Erhvervsforums hjemmeside under »Kommende arrangementer«.

Efter morgenkaffen fortæller læge Sven Trautner om historikken for corona­virus, der blev konstateret første gang i Kina i december. Sven Trautner, der blandt andet er tidligere mangeårig korpslæge i Falck, vil også fortælle om, hvor farlig coronavirus er, og hvordan symptomerne er.

Sven Trautner fortæller desuden om, hvad virksomhedsledere kan gøre i forhold til deres medarbejdere, og hvordan ­virksomhederne bedst håndterer messer, forretningsrejser og lignende.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk