12. august 2020
Det er ifølge politiet en lille gruppe unge med indvandrerbaggrund, der står bag den seneste tids overfald på og ved stationen i Holbæk. Foto: Per Christensen
Det er ifølge politiet en lille gruppe unge med indvandrerbaggrund, der står bag den seneste tids overfald på og ved stationen i Holbæk. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indvandrerdrenge hærger togstation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indvandrerdrenge hærger togstation
Opdateret 12. januar 2016 kl. 14:22
Holbæk - 12. januar 2016 kl. 10:38
Af Anders Tilsted
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den seneste måned er der blevet anmeldt seks overfald på og ved togstationen i Holbæk, og politiet mener, at det er en gruppe af unge drenge med indvandrerbaggrund, som står bag de fleste af dem.

arrow Læs også: Musik skal stoppe ballade på toiletter

Ved nogle af overfaldene har gerningsmændene slået og sparket samt forsøgt at røve ofrene, og i to tilfælde har ofrene fået overfladiske snitsår, fordi gerningsmændene brugte kniv. Men indtil nu er ingen kommet alvorligt til skade.

- Det er en gruppe på fem-seks-syv ikke etniske danskere, der laver uro på stationen, og de er under 18 år. Der er personer i gruppen, som er blevet sigtet for nogle af forholdene, men vi fortsætter efterforskningen, og vi tror, at flere af dem bliver sigtet, siger efterforskningsleder Richard Olsen fra lokalpolitiet i Holbæk.

Ved nogle af overfaldene har der været to gerningsmænd, mens der ved andre af overfaldene har været flere gerningsmænd, og politiet prøver i øjeblikket at finde ud af, hvem fra gruppen der har været med til de forskellige overfald.

Men indtil nu har der ikke været grundlag for at varetægtsfængsle nogle af dem. Derfor er gruppen af unge stadigvæk ofte på stationen, og så sent som i lørdags blev en 47-årig mand slået og sparket ved stationen.

Politiet har øget patruljeringen mærkbart i området og følger situationen tæt, men man har også brug for hjælp fra borgerne.

- Det er vores formodning, at der er flere borgere, der har været udsat for vold, men som af den ene eller anden årsag ikke har villet anmelde det til politiet. Men det er vigtigt, at folk, der har været udsat for noget, retter henvendelse til os, fortæller Richard Olsen.

Derudover har politiet sammen med SSP-teamet (skole, sociale myndigheder og politi) i Holbæk sat gang i flere andre tiltag, der skal få styr på den gruppe af unge, som bruger stationen som et slags tilholdssted.

arrow Unge skabte uro ved tankstation
02. juni 2016 kl. 10:23 Opdateret: kl. 10:03
arrow Unge miksede hash på bibliotek
31. maj 2016 kl. 12:49 Opdateret: kl. 10:22
arrow Unge ballademagere på spil igen
27. maj 2016 kl. 10:29 Opdateret: kl. 10:29
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk