3. juli 2020
Trænerne Jonas Wendelboe og Lena Tatiana Nielsen i studiet - huset - hvor en del af golfundervisningen nu skal foregå. Foto: Jørgen Juul
gallery icon

Se billedserie

Trænerne Jonas Wendelboe og Lena Tatiana Nielsen i studiet - huset - hvor en del af golfundervisningen nu skal foregå. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætshal afventer biogas-beslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætshal afventer biogas-beslutning
Holbæk - 15. marts 2019 kl. 15:47
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hos Midtgolf i Kvanløse har man i et godt stykke tid haft planer om at opgradere idrætsanlægget med en ny hal til golftræning, badminton og padel-tennis. Men nu er hal-planerne sat i bero. Midtgolf afventer en klar udmelding fra Holbæk Kommune angående et eventuelt biogasanlæg i Snævre Vest, der ligger tæt på Kvanløse.

- Den hal, jeg har indhentet tilbud på, er på cirka 1000 kvadratmeter. Det er en investering på et par millioner kroner. Det er ikke bare lige noget, man gør, uden at vide hvad kommunens beslutning om biogasanlægget bliver, siger baneejer Hans Larsen, der endnu ikke har søgt kommunen om tilladelse til at bygge.

Til gengæld ligger det fast, at der bliver nye udfordringer på begge anlæggets golfbaner, både den store og den lille. Der er ny-indrettet et hus til golf-undervisning, køkkenet erudvidet og sammen med Kvanløse Sogns Beboerforening undersøger man muligheden for at lave en krolfbane - altså en bane til spillet, der er en mellemting mellem golf og kroket.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk