22. april 2019
Thilde og Victor er i gang med at studere den store bog om cirkus, som børnene fandt inspiration i.Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Thilde og Victor er i gang med at studere den store bog om cirkus, som børnene fandt inspiration i.Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I Mellemrummet er der plads til et cirkus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Mellemrummet er der plads til et cirkus
Holbæk - 17. juli 2018 kl. 17:11
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det poetiske værksted, »Mellemrummet«, på Æglageret i Holbæk danner i denne uge rammen om en lille sommerferieaktivitet.

Mandag og tirsdag formiddag var det en halv snes børn i alderen seks til ni år, som har haft travlt med at lave forskellige ting over temaet cirkus.

De har således klippet og klistret og brugt mange forskellige materialer til blandt andet at fremstille aber, en flyvende kylling, farlige løver med manker lavet af en pelshue, siamesiske tvillinger, der hang sammen i den ene hånd og en cirkusdirektør til at styre hele menageriet.

Der blev hængt trapezer op og lavet maneger, som hang ned fra loftet, og så har børnene ellers fyldt op eller pyntet med de ting, som de har lavet.

Børnene var blevet inspireret til deres bidrag ved at kigge i en stor bog om cirkus.

Men det var således dem selv, som havde besluttet, hvad de skulle have med i deres cirkus.

»Mellemrummet« er skabt af billedkunstner Charlotte Bergmann Johansen sammen med Bente Kjær Pedersen, der er formand for billedkunstafdelingen i Holbæk Kulturskole.

I det poetiske værksted, som »Mellemrummet« også kaldes, er der fyldt med skuffer og skabe, der alle er fyldt op med mange overraskende ting.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk