20. april 2019
Det er slet ikke sjovt at skulle lukke Butik Aase, men mit helbred kan ikke holde til det. Hvis andre vil overtage efter mig, skal de være hjerteligt 

velkomne, siger Tine Munch. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Det er slet ikke sjovt at skulle lukke Butik Aase, men mit helbred kan ikke holde til det. Hvis andre vil overtage efter mig, skal de være hjerteligt velkomne, siger Tine Munch. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem vil redde Butik Aase fra lukning?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem vil redde Butik Aase fra lukning?
Holbæk - 09. august 2018 kl. 05:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Beslutningen er taget om at Tine Munch ikke fortsætter sit ejerskab af Butik Aase i Mørkøv.

- Efter to år, må jeg se i øjnene at mit helbred ikke hænger sammen med livet som butiksindehaver, så enten skal en anden overtage forretningen, eller også bliver den lukket ved udgangen af september, fortæller indehaver Tine Munch.

Tine fortæller at det har været en svær beslutning at tage, for butikken har ligget i Mørkøv i mange år, så det er et stykke historie der nedlægges.

- Jeg har først døjet med fire diskosprolapser i ryggen og fik efterfølgende en blodprop i hjertet, så det har været en lang og barsk periode at komme igennem. Og, nu har jeg altså besluttet mig til at kaste håndklædet i ringen og håbe på at en anden vil overtage forretningen, siger hun.

Det almindelige udsalg går direkte over i ophørsudsalget, der varer frem til butikkens ophør - eller overdragelse til en anden.

- Jeg har været nødt til at sende en del kasser med uåbnede varer retur til mine leverandører og har mødt stor forståelse fra dem. Det sværeste er, at jeg kommer til at savne kunderne, for den trofaste kundkreds holdt ved, da jeg købte forretningen af Aase Steensborg. Nu håber jeg at en anden kan og vil overtage og fortsætte hvor jeg slipper. Med modeshows og alt det andet , der følger med, slutter den synligt berørte Tine Munch.

Hun pointerer afslutningsvis at man er velkommen til at komme ind og høre nærmere, hvis man har interesse i at overtage forretningen, med eller uden varelager. Butik Aase ligger på Mørkøv Hovedgade 41, Mørkøv.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk