20. september 2020
Fra sidste års prisuddeling: Stine Welent Andersen modtager Lions-prisen på vegne af Home Start Nordvestsjælland for et enestående arbejde med unge problemramte familier.
Fra sidste års prisuddeling: Stine Welent Andersen modtager Lions-prisen på vegne af Home Start Nordvestsjælland for et enestående arbejde med unge problemramte familier.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem skal have prisen i år?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem skal have prisen i år?
Holbæk - 08. november 2019 kl. 06:57
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år blev prisen uddelt på Lions Club Holbæks 50 års jubilæumsdag.

Igen i år uddeles Lions-prisen af klubben. Lige nu skal der findes kandidater, og så skal der udpeges den, der skal have prisen.

Hvem fortjener Lions Club Holbæks Pris 2019 og 10.000 kr.?

Det er Louise Hejnfelt fra Lions-klubben, der spørger og dermed indkalder forslag.

Sidste år gik prisen til Home Start Nordvestsjælland

- Vi uddeler igen i år prisen til en forening, en person eller et projekt, som har gjort en social forskel i Holbæk. Prisen er på 10.000 kroner, og vi har brug for din hjælp til at finde den rette ildsjæl, som fortjener prisen, lyder det fra Louise Hejnfelt.

Kom med en begrundelse
Har man forslag, sendes de til klubben på mailadressen holbaek@lions.dk med en beskrivelse af projektet, personen eller foreningen og en begrundelse for indstillingen. Der kan indstilles frem til den 10. november.

Lions Club Holbæk har det seneste år blandt andet givet donationer til Hospitalsklovnene, Home Start Nordvestsjælland, »Tuba«, julegaver til lokale plejecentre, julehjælp, Diabetes­børn, Parkinson­foreningen, An­delslandsbyen, Nordisk Samarbejds Råds Libanon projekt, Tølløse SFO, KFUM-spejderne, Handicap Lejr 2018, Operation Gensyn, Masanga Hospital Øjenklinik, efterskoleophold og Støtteforeningen Diabetesbørn.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk