23. oktober 2019
De fire husbåde i Holbæk bliver mage til denne prøvebolig, som Zunshine Living har leveret til havnen i Vejle, dog med enkelte justeringer indendørs. Foto: Zunshine Living
De fire husbåde i Holbæk bliver mage til denne prøvebolig, som Zunshine Living har leveret til havnen i Vejle, dog med enkelte justeringer indendørs. Foto: Zunshine Living
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Husbåde var for store til køberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Husbåde var for store til køberne
Holbæk - 12. september 2018 kl. 14:40
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Salget af tre husbåde til 5,5 millioner kroner er opgivet. Størrelsen bliver næsten halveret, mens der ryger lidt over en tredjedel af prisen, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

arrow Læs også: Fin interesse for at købe husbåde

Husbådene skal ligge til kaj nær Filmtorvet på havnen i Holbæk. I maj blev tre husbåde på 201 kvadratmeter udbudt til salg for en pris på 5.495.000 kroner.

Det projekt er nu blevet ændret til husbåde på 114 kvadratmeter, fordi de mulige købere mente, at husbådene var for store.

- Det var egentlig prisen, vi var bekymrede over, men problemet var mere størrelsen. Det er kun få tilbagemeldinger, vi har fået på prisen, fortæller Kasper Kaas, Holbæk. Han driver WaterConstruct ApS, som står bag de første husbåde i Holbæk Havn.

Han og hans to børn skal selv bo i en af de i alt fire husbåde, mens de tre andre altså skal sælges. De fleste henvendelser er kommet fra hovedstadsområdet og Nordsjælland, men også nogle lokale.

- Henvendelserne kom typisk fra familier, hvor børnene er flyttet hjemmefra, og så var husbådene for store. Nu har vi udbudt nogle mindre, og så er leveringstiden også kortere, forklarer Kasper Kaas.

Den første af de tre husbåde blev udbudt mandag i denne uge. Det er til en pris på 3.495.000 kroner, hvilket er med en rabat på 300.000 kroner i forhold til normal­prisen for de to andre. Rabatten opnås, fordi køberen skal acceptere, at ejendomsmægleren, Danbolig Holbæk, skal kunne bruge husbåden til åbent hus i den første tid på vandet.

Tidligere var det planen, at skrogene skulle bygges på et værft i Stettin i Polen, og det gav en samlet leveringstid på ti måneder fra bestilling til det færdige produkt.

Nu er der i stedet indgået et samarbejde med Zunshine Living, Randers, som både har designet og skal producere husbådene. Når de er sejlet til Holbæk, skal der bruges et par uger på at færdigindrette dem.

- Der bliver afgivet bestilling på den første husbåd, når den er solgt. Derefter går der 10 uger, før nøglen overdrages, fortæller Kasper Kaas.

arrow Husbåde udbydes omsider til salg
14. maj 2018 kl. 15:47 Opdateret: kl. 12:28

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk