2. juni 2020
De fire kommende husbåde, der udbydes til salg på onsdag, skal placeres ved kajkanten nær Filmtorvet i den østlige ende af Holbæk Havn. Illustration: Schou Birkendorf Arkitekter
De fire kommende husbåde, der udbydes til salg på onsdag, skal placeres ved kajkanten nær Filmtorvet i den østlige ende af Holbæk Havn. Illustration: Schou Birkendorf Arkitekter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Husbåde udbydes omsider til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Husbåde udbydes omsider til salg
Holbæk - 14. maj 2018 kl. 15:47
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har i flere omgange set ud til at være tæt på med et udbud af husbådene på havnen i Holbæk. De skal placeres ved kajen nær Filmtorvet i den østligste del af Holbæk Havn.

arrow Læs også: Husbåde var for store til køberne

Og nu kommer udbuddet, skriver dagbladet Nordvestnyt mandag.

Fra onsdag klokken 12 kan interesserede købere lægge billet ind på at købe en husbåd på 201 kvadratmeter. Prisen er på 5.495.000 kroner, og salget sker efter først til mølle-­princippet.

WaterConstruct ApS udbyder husbådene, og salget sker i et samarbejde med Danbolig Holbæk.

Kasper Kaas, Holbæk, ejer WaterConstruct, og han skal selv bo i den ene husbåd, mens de tre andre skal sælges.

En pris over fire millioner kroner har før været nævnt, og den lander altså halvanden million kroner højere.

- Kvaliteten af materialerne er høj, og vi har også valgt en løsning, så vedligeholdelsesomkostningerne er lave. Men kvadratmeterprisen er lavere end for boligerne på havnen i Holbæk, siger Kasper Kaas.

Husbådenes skrog er af stålarmeret beton, så de skal ikke op af vandet for at blive vedligeholdt.

Ved siden af købsprisen skal de kommende ejere af en husbåd betale 3200 kroner i pladsleje pr. måned til Holbæk Kommune.

- Jeg håber, husbådene bliver solgt på en dag. Vi ved, at der også er interesse fra København. Når de tre husbåde er solgt, bliver der afgivet bestilling på et værft i Stettin i Polen, og derefter går der syv måneder, før skrogene med råhusene bliver sejlet til Holbæk, forklarer Kasper Kaas.

Derefter går der et par måneder, hvor de bygges helt færdige til indflytning. Waterconstruct bruger Dirk Marine, København, som underentreprenør, mens der er 11 andre faggrupper involveret. De fleste af fagentrepriserne udføres af lokale firmaer.

arrow Fin interesse for at købe husbåde
17. maj 2018 kl. 12:01 Opdateret: kl. 10:48
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk