18. december 2017
Sådan vil havnefronten i Holbæk komme til at tage sig ud, når de fire nybyggede husbåde er klar ved kajkanten ud for Filmtorvet i den østlige ende af havnen. Illustration: Schou Birkendorf Arkitekter
gallery icon

Se billedserie

Sådan vil havnefronten i Holbæk komme til at tage sig ud, når de fire nybyggede husbåde er klar ved kajkanten ud for Filmtorvet i den østlige ende af havnen. Illustration: Schou Birkendorf Arkitekter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Husbåde bliver snart udbudt til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Husbåde bliver snart udbudt til salg
Holbæk - 18. april 2017 kl. 10:47
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I begyndelsen af september ventes skrogene til fire husbåde at blive sejlet fra Polen til havnen i Holbæk. Og indflytningen i de færdige husbåde ventes at ske i løbet af december, skriver dagbladet Nordvestnyt.

arrow Læs også: Husbåde-tvist løst med kompromis

Det er Kasper Kaas, Holbæk, der via selskabet Waterconstruct ApS står for projektet med de nybyggede husbåde. Han skal selv bo i den ene husbåd, mens den anden for længst er afsat til Michael Orlander, Hørve.

De to andre husbåde skal sælges i et udbud. Det har i mere end et halvt års tid været varslet, at det var tæt på, men endnu er de ikke udbudt til salg.

- I de her uger falder budgettet på plads, og så bliver de udbudt. Prisen for en husbåd bliver lige omkring fire millioner kroner. Det er for 200 kvadratmeter, så prisen skulle gerne være konkurrencedygtig i forhold til lejlighederne i området, siger Kasper Kaas.

De 200 kvadratmeter er fordelt på tre plan. Byggetilladelsen fra Holbæk Kommune er på plads. Men endnu mangler kontrakten for leje af arealet at blive endeligt udfærdiget.

Kasper Kaas regner ikke med, at det bliver noget problem at få dem solgt. Men de to sidste husbåde skal være afsat, før skrogene bliver bestilt på et værft i Stettin, Polen.

- Jeg har fået mange mails med spørgsmål. Nogle synes, en pris på fire millioner kroner er meget. Men der også nogle, der nævner, at det er en beliggenhed midt i byen med havudsigt, siger Kasper Kaas.

Han kan endnu ikke sige, præcist hvordan udbuddet vil blive tilrettelagt. Men det bliver med en fast pris og ud fra princippet om først til mølle.

Husbådene bliver fast forankret ved kajkanten ud for Filmtorvet i den østlige ende af havnen. Ifølge den aktuelle tidsplan bliver husbådenes skrog altså placeret på deres nye adresser - som i øvrigt bliver Bryggen 5, 7, 9 og 11 - i begyndelsen af september. Derefter bliver de bygget færdige på stedet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk