18. oktober 2018
Set ude fra vejen er branden på dette tidspunkt ved at bryde gennem taget i den ene side af længen. På den anden side af taget, havde branden da fået endnu bedre fat. Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk
Set ude fra vejen er branden på dette tidspunkt ved at bryde gennem taget i den ene side af længen. På den anden side af taget, havde branden da fået endnu bedre fat. Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hurtig indsats ved gårdbrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hurtig indsats ved gårdbrand
Opdateret 14. januar 2018 kl. 10:48
Holbæk - 14. januar 2018 kl. 10:16
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ifølge indsatslederen fra Vestsjællands Brandvæsen var det en hurtig alarmering plus en effektiv indsats fra brandfolkene fra stationen på Tuse Næs, der gjorde, at skaderne ved en gårdbrand blev forholdsvis begrænsede.

Alarmen om branden på Højlystvej 30 ved Kisserup på Tuse Næs kom klokken 6.21 søndag morgen. Gården tilhører Skoventreprenør Michael Henriksen A/S.

Der var opstået ild i den midterste af gårdens tre længer, og ilden var brudt gennem taget, da brandfolkene ankom. I ladebygtnignen er der blandt andet lager og et forsamlingslokale.

Kort før klokken 10 var brandvæsnet helt færdig med slukningsarbejdet.

- Der er ubrændt cirka 200 kvadratmeter af længen. Vi fik stoppet branden fra begge sider, før den bredte sig. Det er småskader, der er sket, i forhold til, hvad der kunne være sket, siger indsatsleder Jan Bruun.

På vej til stedet kunne han se branden fra omkring to kilometers afstand, og da var branden brudt gennem taget.

Jan Bruun tilskriver den begrænsede skade ved branden, at der kom en hurtig anmeldelse, efter at branden blev opdaget, og at brandfolkene fra stationen på Tuse Næs ydede en hurtig og effektiv indsats.

Efter at brandvæsnets arbejde var færdigt, blev der tilkaldt skadeservice for at rydde op efter branden.

Branden opstod formentlig i nogle elektriske installationer. Det skal endeligt fastslås af politiets tekniske undersøgelser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk