12. december 2017
Dagplejemor Helle Jensen og hendes fire dagplejebørn tog godt imod deres firbenede gæster. 

Foto: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Dagplejemor Helle Jensen og hendes fire dagplejebørn tog godt imod deres firbenede gæster. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hunde i dagpleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hunde i dagpleje
Holbæk - 17. april 2017 kl. 10:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En lokal dagplejemor i Jyderup fik tirsdag den 11. april om formiddagen besøg af en hundeopdrætter med et kuld hvalpe, der skulle socialiseres. - Det her er en super god måde at vænne børn og hvalpe til hinanden, siger dagplejemoderen Helle Jensen.

Tirsdag formiddag var der ekstra meget liv i haven hos den private dagplejemor Helle Jensen fra Helle's Private Skovdagpleje, der ligger i Jyderup. Hendes fire dagplejebørn fik nemlig selskab af fem aktive hvalpe af racen Grosser Schweizer Sennen - og deres opdrætter Ole Wilstrup.

Hvalpe og børn legede sammen i god ro og orden, og der var ingen tvivl om, at de firbenede syntes at de tobenede var spændende - og omvendt.

- Jeg er glad for at Ole ringede og spurgte mig om jeg ville have besøg af ham og hvalpene. Det er godt for børnene at være sammen med hunde her i deres vante omgivelser, for så er chancen mindre for at de bliver skræmt af store hunde på gaden, Børnenes forældre er selvfølgelig blevet informeret om besøget, og har også været positive, siger dagplejemoderen.

Hundenes ejer er heller ikke i tvivl om vigtigheden af at få hundene socialiseret, inden de skal ud i deres kommende hjem på lørdag.

- Vi plejer altid at besøge steder med aktivitet, inden vi afleverer hundene til deres nye ejere. Og, en lille flok børn er helt genialt for hundene at møde, tilføjer hundeejeren, der selv bor på Brokøb Overdrev.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk