13. august 2020
Nada El-Helou viser nogle eksempler på udvalget af konfirmationskjoler.  Det spænder bredt fra den klassiske prinsessekjole til et mere sporty look. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Nada El-Helou viser nogle eksempler på udvalget af konfirmationskjoler. Det spænder bredt fra den klassiske prinsessekjole til et mere sporty look. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun syr unikke konfirmationskjoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun syr unikke konfirmationskjoler
Holbæk - 14. januar 2020 kl. 18:19
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den lokale skrædder og designer, Nada El-Helou, har hovedet fuld af idéer til nye designs, som har det med at dukke op midt om natten. Hun går normalt tidligt i seng og surfer efter inspiration på nettet, inden hun sover.

- Klokken fire er jeg lysvågen igen, og så kommer alle idéerne på blokken, sige hun og tilføjer med et smil. - Jeg sover altså alt for lidt.

Et resultat af den kreative proces er blandt andet de lange rækker af konfirmationskjoler, man lige nu finder i hendes forretning Nada's Modetøj og Skrædder, Læbæk 3. Nada El-Helou har kreeret og syet lige siden i sommer, så alle de nye, unikke designs er klar i årets konfirmanter:

- Der er 18 forskellige modeller og kun to i hver størrelse. Alle kjoler og buksedragter kan tilrettes, der kan for eksempel komme ærmer på, hvis det er det, man ønsker. Jeg kan også sy modellen i et andet materiale, forklarer Nada El-Helou og viser nogle eksempler på udvalget. Det spænder bredt fra den klassiske prinsessekjole til et mere sporty look og kjoler i enkle linjer, 70'er-inspirerede linjer.

Da avisen er på besøg, kigger Ida Micalla Nielsen fra Fårevejle indenfor med sin mor og far. Hun er på udkig efter en buksedragt, for det befinder hun sig bedst i. Med det store udvalg at forholde sig til aftaler hun med Nada El-Helou, at de først kigger alle modellerne igennem, med de udvalgte på en særlig bøjlestang. Bagefter kan det så gå løs med at prøve det hele.

Nada El-Helou kom til Danmark fra Libanon for 38 år siden. Efter seks år med forretning i Smedelundsgade flyttede hun til de nuværende lokaler Labæk 3, hvor forretningen er delt i to med modetøj i den ene og festtøj, brudekjoler, konfirmationskjoler i den anden.

Til april kan Nada El-Helou fejre 20 år som forretningsdrivende i Holbæk. Hun har også en Nada's forretning i Roskilde.

Modeshowet for konfirmanter kan opleves i Roskilde den 19. januar i Håndværkerhuset og i Holbæk den 26. januar i butikken i Labæk. Begge steder fra klokken 13.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk