26. juni 2019
Hos Åmosens Lille Jagtgård forhandler Mai Assertoft Jensen blandt andet jagtpåklædning.
gallery icon

Se billedserie

Hos Åmosens Lille Jagtgård forhandler Mai Assertoft Jensen blandt andet jagtpåklædning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun arbejder kreativt med jagtinspirerede produkter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun arbejder kreativt med jagtinspirerede produkter
Holbæk - 09. februar 2019 kl. 19:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En lang række kreative produkter fra Åmosens Lille Jagtgård kan sætte et meget personligt præg på gaver og hjem.

- Udover at sælge et stort udvalg af foder til dyr, har jeg specialiseret mig i at sælge T-shirts, trøjer og tasker med folietryk eller print, jeg har designet ud fra kundernes ønsker - eventuelt med egne billedmotiver, fortæller Mai Assertoft Jensen, der driver sin forretning på Åmosevej 18 ved Jyderup.

Det er således nu muligt at hænge et »her vogter jeg« skilt på døren, med et billede af sin egen hund, drikke af en kop med dens billede på, få nølgeringe med dens foto og meget mere.

- Jeg bruger et designprogram, når jeg skal dekorere »lommelærker«, T-shirts, tasker og lignende. Det er egentligt kun fantasien, der sætter grænser for hvordan printet skal være, fortæller Mai Assertoft Jensen, som også sælger jagttøj, hundeartikler og noget så hyggeligt som sengesæt og pyntepuder med motiver fra naturen.

- I min udstilling er der et udvalg af fortrykte motiver fra naturen. Man finder blandt andet puder og sengetøj med eksempelvis farvestrålende fasaner og smukke rådyr, men som med alt andet, er det også muligt at få sin egen hund, kat eller hest overført hertil. Der er nok en del piger, der gerne villle have ynglingshesten med i seng om aftenen, og det synes jeg da helt klart ville være en supergod gaveidé, siger hun.

Hun fremviser et stort billede der er overført til en træplade. Motivet er af hendes egen hund, Bella, Mai fortæller at man også kan få billeder lagt over på metalplader.

Hendes interesse for naturen inspirerede hende til også at blive forhandler af tøjartikler og støvler til jagt. Overtøjet - i form af dækkener - har hun også til hunde. De findes blandt andet med camouflagefarver, så hunden ikke ses så tydeliget, og i udgaver med klare farver - der gør den meget nem at få øje på.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk