13. april 2021
Jernbanehotellet med værtshus, kebab, restaurant og en brandtomt er sat til salg. Der er budt 8,5 millioner kroner, og det er afvist. Prisen er 10 millioner kroner. Foto: Margit Pedersen
Jernbanehotellet med værtshus, kebab, restaurant og en brandtomt er sat til salg. Der er budt 8,5 millioner kroner, og det er afvist. Prisen er 10 millioner kroner. Foto: Margit Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotel med brandtomt til salg - pris 10 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotel med brandtomt til salg - pris 10 millioner kroner
Holbæk - 25. februar 2021 kl. 12:26
Af Margit Pedersen

En af byens kendte ejendomme kan købes for 10 millioner kroner, og med i prisen følger nabogrunden - en brandtomt. hvor kommuen har politanmeldt ejeren for ulovlig nedrivning.

arrow Læs også: Mulig ulovlig nedrivning får ingen konsekvenser

Nygade 17 ApS har sat Jernbanevej 1 over for Holbæk Station til salg med Jernbanehotellet, værtshuset Stangen 1876, Nygade Kebab og Perron 1 Steak & Sten­ovns-pizza.
Men ansvaret og en eventuel retssag om ulovlig nedrivning af den brandhærgede ejendom på Jernbanevej 3 følger ikke med, understreger advokat Jens Holm, Holm & Partnere i Herlev. Advokatfirmaet står for salget på vegne af ejeren af Nygade 17 ApS, Janny Larsen.

- Det har været svært i disse coronatider, hvor hotel og Stangen 1876 har været tvangslukket. Det er svært at betale husleje, når hjælpepakker hele tiden bliver udsat, bemærker advokaten.

Der er interesse for ejendommen - en tredjepart har budt 8,5 millioner kroner.
- Det er afvist, ejendommen er før handlet for 11 millioner kroner, og prisen på 10 millioner kroner ligger fast. Mit håb er, at Romel (Tadros Razar) bliver i stand til at købe, tilføjer Jens Holm.

For nogle år siden blev Janny Larsen alvorligt syg. Men hotel og Stangen har været åbent med Romel Tadros Razar som forpagter.
Han er sammen med Cem Demirboga indehaver af Perron 1 Steak & Stenovns­pizza, og de lejer den bageste del af Jernbanehotellets gamle restaurant.
- Jeg har malet, lavet fortovsterrasse, trukket kunder ind og vil gerne købe for at sætte i stand og fortsætte med restaurant, Stangen og udlejning af værelser til håndværkere, siger Romel Tadros Razar.

Jens Holm understreger, at det ikke får betydning for handlen og køber, at skifteretten behandler en begæring fra Erhvervsstyrelsen om tvangsopløsning af Nygade 17 ApS, fordi der ikke er sendt årsregnskab ind.
Der er nu sendt regnskab ind, selskabet er solvent, og passiver og aktiver i Nygade 17 ApS kan ifølge ham føres over i et nyt selskab, mens ansvar for nedrivning bliver i det gamle selskab.

arrow Retssag om brandtomt hænger i tynd tråd
28. januar 2021 kl. 12:21 Opdateret: kl. 07:27
arrow Retssag om ulovlig nedrivning af brandruin er igen blevet udsat
18. december 2019 kl. 14:10 Opdateret: kl. 10:05
arrow Skadet værtshus: Nedrivningssag udsat
14. april 2019 kl. 10:21 Opdateret: kl. 17:09
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk