20. juli 2019
Ove Madsen, formand for menighedsrådet, foran indgangen til Skt. Nikolai Sognehus, der indvies i næste uge. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Ove Madsen, formand for menighedsrådet, foran indgangen til Skt. Nikolai Sognehus, der indvies i næste uge. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæks nye sognehus er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæks nye sognehus er klar
Holbæk - 16. februar 2019 kl. 15:13
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endnu er håndværkerne i gang i Kirkestræde. Men søndag i næste uge, den 24. februar, er Skt. Nikolai Sognehus i Holbæks centrum klar til indvielse. Holbæk Provstis største sogn slår dermed dørene op til en bygning på 650 kvadratmeter og et projekt, der - alt inklusive - har kostet 20 millioner kroner.

Indvielsen sker med en festgudstjeneste i Skt. Nikolai Kirke. Den begynder klokken 10. Derefter er underholdning, taler og traktement i sognehuset.

Skt. Nikolai Sogn har i mange år ønsket sig et sognehus. Det har knebet med pladsen til præster, administration, andre medarbejdere og aktiviteter i det 400 år gamle kapellanhus og det endnu ældre Sortebrødrekloster.

I marts rykker fire præster, administrationschef og kirke- og kulturmedarbejder over i det nye sognehus, hvor der fremover blandt andet skal være undervisning af konfirmander.

Selve huset har kostet 13 millioner kroner, hele projektet som nævnt 20 millioner kroner.

- Der har ingen uforudset udgifter været, og nu glæder vi os til at tage huset i brug, siger Ove Madsen, formand for Skt. Nikolai Sogns menighedsråd.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk