20. november 2017
Sanne Winther Junge skal på studieophold i Hong Kong. Privatfoto
Sanne Winther Junge skal på studieophold i Hong Kong. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbækker skal studere i Hong Kong

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbækker skal studere i Hong Kong
Holbæk - 16. juli 2017 kl. 17:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

27-årige Sanne Winther Junge, der stammer fra Holbæk, skal på studieophold i Hong Kong som led i uddannelsen i business og it ved Copenhagen Business School. I august drager hun afsted med et legat på 10.000 kroner fra Nordea-fonden i rygsækken.

Sanne Winther Junge skal være udvekslingsstudent på Hong Kong Polytechnic University i Kina som led i sin uddannelse, og hun glæder sig enormt til de faglige muligheder, der venter:

- Jeg glæder mig helt vildt til at opnå kulturel indsigt i, hvordan man arbejder med it i Asien og få mere at vide om deres modeller og muligheder. Det bliver spændende at få nogle helt anderledes perspektiver, som jeg kan tage med hjem til Danmark, siger hun i en pressemeddelelse fra Nordea-fonden.

Det er dog ikke kun de faglige muligheder, der lokker. Også udsigten til store personlige udfordringer og oplevelser har fået Sanne til at søge mod udlandet:

- Jeg ser virkelig frem til at rejse lidt rundt i Asien og møde andre studerende fra hele verden. Jeg skal også have min kæreste med, så det bliver en fantastisk oplevelse at dele med ham, lyder det fra Sanne Winther Junge.

Hun vender hjem fra sit studieophold i Kina i december og fortsætter derefter på sin uddannelse på Copenhagen Business School, som hun forventer at være færdig med næste sommer. Nordea-fonden uddeler hvert år legater til professionsbachelorstuderende og kandidatstuderende, der tager på studieophold i udlandet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk