12. december 2017
Både Minna og Theis Lindgren Mazanti er søspejdere i Holbæk, og det var dér, det hele begyndte sidste forår.  Foto: Jørgen Juul
gallery icon

Se billedserie

Både Minna og Theis Lindgren Mazanti er søspejdere i Holbæk, og det var dér, det hele begyndte sidste forår. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-tvillinger redder liv på tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-tvillinger redder liv på tv
Holbæk - 16. april 2017 kl. 10:22
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Theis og Minna Lindgren Mazanti er 12 år og bor på Fuglsvej i Holbæk. Mandag den 24. april får de fjernsyns-debut i DR Ultras nye serie »Livredderne«.

arrow Læs også: Se kortet - Her passer livredderne på dig

Det er i DR Ultras »Livredderne«, der sendes i otte afsnit. Det handler om at kåre Danmarks bedste, unge livredder. DR Ultra betegner det som en ny, stor satsning. Optagelserne fandt sted sidste år i henholdsvis Hvide Sande i Vestjylland og på Bornholm. Hvordan det gik, er - naturligvis - en velbevaret hemmelighed. Men vi kan i hvert fald røbe, at Theis Lindgren Mazanti gik videre fra den indledende runde i Hvide Sande til finalen, der blev holdt flere steder på Bornholm.

Theis og Minna Lindgren Mazanti er enige om, at det var en rigtig god oplevelse - også selv om de først på sommerferien sidste år rejste hjemmefra i hedebølge, men oplevede 16 grader og storm, da der skulle optages på stranden og ved de gamle, tyske bunker-anlæg i Vestjylland. De to er søspejdere i Ragnar Lodbrogs Sønner i Holbæk, og det var dér, det hele tog sin begyndelse.

- Gennem en af vores ledere fik vi sidste forår et brev fra DR Ultra. De søgte medvirkende til »Livredderne, og vi var fem fra Ragnar Lodbrogs Sønner, der var med i en casting, fortæller Minna Lindgreen Mazanti.

Deltagerne dyster mod hinanden i hårde livredder-opgaver. Der var fokus på svømmetalent, evner til samarbejde og hold- og fighterånd.

Første gang, man kan se »Livredderne« på DR Ultra, er som nævnt den 24. april. Det er med start klokken 18.30.

Theis og Minna Lindgren Mazanti går i 5. klasse på Holbæk By Skole afdelingen Bjergmarken, Minna i A-klassen, Theis i B-klassen.

Ud over at være søspejdere er Theis aktiv i Atletikforeningen Fremad, Holbæk, og Minna er med i kirkekoret ved Skt. Nikolai Kirke i Holbæk.

arrow Billeder: Livreddere i test: Ikke nogen badeferie
17. juni 2017 kl. 10:23 Opdateret: kl. 22:14
arrow I morgen indledes badesæsonen
04. juni 2017 kl. 14:46 Opdateret: kl. 14:46
arrow Nordsjællandske livreddere i Filippinerne
16. april 2017 kl. 15:18 Opdateret: kl. 15:25
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk