15. september 2019
Næstformand Mikkel Kirkegaard (tv) flankerer skrædder Arne Schmidt sammen med formand Michael Jurcenoks. Anre Schmidt har sponsoreret nye skjorter til Holbæk Jazzklub. Foto: Sabine Lai Ovesen
gallery icon

Se billedserie

Næstformand Mikkel Kirkegaard (tv) flankerer skrædder Arne Schmidt sammen med formand Michael Jurcenoks. Anre Schmidt har sponsoreret nye skjorter til Holbæk Jazzklub. Foto: Sabine Lai Ovesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk Jazzklub har fået nye skjorter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk Jazzklub har fået nye skjorter
Holbæk - 15. april 2019 kl. 20:01
Af sabine lai ovesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fremover bliver det lettere at se, hvem der er frivillige i Holbæk Jazzklub, når man er til koncert. De frivillige har nemlig fået sponsoreret 25 hvide og sorte skjorter af skrædder Arne Schmidt, der står bag Brogaard Skrædderi.

- Man støtter vel altid op om en kulturinstitution, og Holbæk Jazzklub har givet mig en masse gode oplevelser, fortæller Arne Schmidt, der selv har været mangeårig frivillig i jazzklubben indtil for et par år siden.

Et skarpere udtryk
Formanden og næstformanden for jazzklubbens bestyrelse er meget glade for sponsoratet.

- Holbæk Jazzklub har eksisteret siden 1955, og nu vil vi gerne fremstå endnu mere professionelle. Brogaard Skrædderi har været sponsor i en årrække, og vi er glade for, at Arne har haft lyst til at sponsorere vores nye skjorter, fortæller bestyrelsesformand Michael Jurcenoks.

De nye skjorter har fået påtrykt logo både for og bag af Holbæk Firmatøj. De hvide skjorter bruges af de frivillige i køkkenet, og de sorte er til de frivillige, der arbejder med servering, i indgangen og andet.

At de jazzede medarbejdere nu har et mere strømlinet udtryk er godt for både publikum og musikere.

- Det giver en tryghed for både publikum og musikere, for de kan med det samme se, hvem der er på arbejde, forklarer næstformand Mikkel Kirkegaard.

De nye skjorter blev taget i brug søndag den 31. marts, da Mike Stern var forbi Holbæk Jazzklub og give koncert.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk