1. december 2020
Birk Bjørlos Holbæk Art-værk har mange lag, at han allerede er begyndt at male. Fotos: Holbæk Art.
Birk Bjørlos Holbæk Art-værk har mange lag, at han allerede er begyndt at male. Fotos: Holbæk Art.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk Art på corona-vis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk Art på corona-vis
Holbæk - 24. maj 2020 kl. 07:11
Af Jette Bundgaard

Den store Holbæk Art fernisering den 29. maj er aflyst, men der gennemføres mindre rundvisninger på corona-vis med startsted ved Elværket klokken 14.

Gæsterne guides i hold på otte personer med 10 minutters interval rundt til de tre nye værker, der vil være klar til ferniseringen - de øvrige færdiggøres efter planen senere på året.

Lene Floris, der er formand for den selvejende institution Holbæk Art, siger, at hun ser frem til ferniseringen.

- Vi håber, at det bliver en sjov og anderledes eftermiddag, men jeg vil gerne pointere, at det er vigtigt, at man ankommer til tiden for den rundvisning, man er tilmeldt, og holder behørig afstand.

Rundvisningen varer cirka 40 minutter, og der sendes i alt 10 hold afsted. Der er et begrænset antal billetter, og det er nødvendigt, at man tilmelder sig på info@holbaekart.dk.

Tre af årets kunstnere, som har basis i Danmark, følger dog den oprindelige plan og vil arbejde på deres værker i ugen op til pinsen. Det er kunstnerne Birk Bjørlo, Martin Aagaard Hansen og Emily Gernild, der kommer til at arbejde i henholdsvis Strandstræde/Isefjords Alle, Blegstræde og Kirkestræde.

Norskfødte Birk Bjørlo maler som den eneste sit værk på plader og har allerede taget hul på arbejdet. Han arbejder med flydende komponenter i mange lag, og det kræver til en start vandret underlag. I den sidste fase, når værket er på plads tilføjes de sidste penselstrøg.

Birk Bjørlo har lige som de øvrige kunstnere tænkt værkets placering - tæt på vandet - ind i sin komposition.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk