19. november 2018
Grunden på Isefjords Allé 13 i Holbæk er stadig i brug som parkeringsplads, men inden for et halvt års tid ventes opførelsen af et højhus på 17 etager at gå i gang.
gallery icon

Se billedserie

Grunden på Isefjords Allé 13 i Holbæk er stadig i brug som parkeringsplads, men inden for et halvt års tid ventes opførelsen af et højhus på 17 etager at gå i gang.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Højhus med 17 etager på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højhus med 17 etager på havnen
Opdateret 26. januar 2018 kl. 14:34
Holbæk - 26. januar 2018 kl. 12:58
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om knap to år kan et højhus i 17 etager med omkring 60 boliger i varierende størrelser stå klar på havne­fronten i Holbæk.

arrow Læs også: Højhusgrund på nye hænder

AP Ejendomme, der overtog grunden på Isefjords Allé 1 i november, holder tirsdag den 6. februar klokken 19 (uden tilmelding) et informationsmøde om projektet. Det foregår i kantinen i Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde på Isefjords Allé 5.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver et markant byggeri i Holbæk, så vi inviterer ikke kun naboer, men alle interesserede til mødet, hvor arkitekten vil præsentere forslaget, og der vil også være spørgetid, fortæller Peter Olsson, der er administrerende direktør i AP Ejendomme, som er en del af AP Pension.

Ideen om et 17 etagers byggeri i cirka 55 meters højde har tidligere givet anledning til protester fra både naboer og andre i byen.

Peter Olsson er godt klar over, at et byggeri i 17 etager også i denne omgang med stor sikkerhed vil give anledning til debat.

- Det er stadig et højhus, for vi synes, det giver meget mere mere luft og lys med en lang »stang« opad i stedet for to rækker stænger med en gårdhave imellem, siger Peter Olsson, som venter til informationsmødet med at præsentere tegningerne og den nærmere beskrivelse af projektet.

Læs mere i dagbladet Nordvestnyt fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk