16. januar 2019
Sådan kommer det 57 meter høje hus med 61 boliger til at se ud, når det om halvandet år står færdigt på Isefjords Allé 13 i Holbæk. Illustration: Juul Frost Arkitekter
Sådan kommer det 57 meter høje hus med 61 boliger til at se ud, når det om halvandet år står færdigt på Isefjords Allé 13 i Holbæk. Illustration: Juul Frost Arkitekter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Højhus-boliger tiltrækker interesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højhus-boliger tiltrækker interesse
Holbæk - 15. april 2018 kl. 19:15
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endnu før, der er udarbejdet salgsmateriale om boligerne i det kommende højhus på havnefronten i Holbæk, er der skrevet 63 interesserede op.

arrow Læs også: Dunk, dunk: Højhus-byggeri er i gang

Det er Danbolig Holbæk, der står for opskrivningen.

- Der er skrevet 47 op som interesserede i en ejerlejlighed, og som gerne vil modtage materiale, når det er klar. Der er skrevet 16 op som interesserede i en lejelejlighed, fortæller ejendomsmægler Henrik Larsen, ejer af Danbolig Holbæk.

Det er overvejende fra lokalområdet, de interesserede kommer. Her peger Henrik Larsen på, at projektet jo heller ikke er annonceret i hovedstadsområdet eller andre steder.

- Jeg synes, der er en stor interesse, når vi endnu ikke har været ude og markedsføre det. Der er vel fem, der har spurgt til penthouse-lejligheden, siger Henrik Larsen.

Det er lejligheden aller­øverst på 16. sal, hvor der kan indrettes én stor bolig, hvis der er interesse for det. Og det tror Henrik Larsen, at det ender med.

Priserne på lejlighederne er endnu ikke fastlagt, men de ventes at være klar sammen med salgsmaterialet om en måneds tid.

Bygherren AP Ejendomme, der er en del af AP Pension, købte grunden på Isefjords Allé 13 i november i fjor. Siden er der arbejdet med projektet, og ifølge administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, følges tidsplanen.

Han venter, at der bliver tale om en kombination af ejer- og lejeboliger, alt afhængig af hvordan interessen for de to former er.

- Der er også nogle interesserede, der ringer direkte til os. De er glade for, at der også bliver bygget på Vestsjælland, og ikke kun i København og Aarhus, siger Peter Olsson.

Pælefunderingen på grunden vil ske lige før eller lige efter sommerferien, det vil sige juni eller august. Huset ventes at stå færdigt i september 2019.

arrow Fundament til højhus skal på plads
07. juli 2018 kl. 18:38 Opdateret: kl. 17:05
arrow Video: Byggestarten er gået på højhus
25. juni 2018 kl. 15:44 Opdateret: kl. 21:09
arrow Højhus-byggeri fortsætter trods klage
29. maj 2018 kl. 11:06 Opdateret: kl. 10:58

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk