26. februar 2020
Christian Riese-Nielsen nyder både travlheden og hyggen i sin lille restaurant i Smedelundsgade. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Christian Riese-Nielsen nyder både travlheden og hyggen i sin lille restaurant i Smedelundsgade. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjerterum og omsorg for råvarerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerterum og omsorg for råvarerne
Holbæk - 09. september 2019 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Christian Riese-Nielsen kan i disse uger fejre det første år med Tango Tapas på den nuværende adresse i Smedelundsgade.

Pladsen er lidt trang både foran og bag disken, men der er til gengæld masser af hjerterum i den lille café med den dansk-argentinske chef Christian Riese-Nielsen. Tango Tapas, Smedelundsgade 6, er tit stopfyldt med mennesker og her er en gemytlig stemning med jazz på radioen.

- Jeg er ikke noget forretningsmenneske, forstået på den måde, at jeg ikke først og fremmest tænker på at tjene penge. Her er en grundlæggende omsorg for råvarerne og den mad, jeg tilbyder mine gæster. Der er plads til alle, og alle skal føle sig velkomne, siger Christian Riese-Nielsen, som vendte tilbage til centrum efter et lille afbræk som ansat i Maskinværkstedet. Tidligere havde han restaurant i Borgergården.

Christian Riese-Nielsen er alene bag disken og i køkkenet og har rigeligt at se til, også i weekenderne hvor der typisk er bestillinger på omkring 100 tapasmenuer ud af huset.

En lang liste på opslagstavlen i køkkenet viser bestillingerne til bryllupper, konfirmationer og firmaarrangementer i den kommende tid. Alt fra 10 personer og op er der bestilt.

Tapasmenuen skiftes hver tredje måned, og der er også udskiftning på ingredienserne i salaterne. Christian Riese-Nielsen laver alting selv fra bunden og er i gang i køkkenet fra morgenstunden.

Da avisen er forbi en hverdag ved frokosttid, er der et mylder af mennesker, som kommer for at hente sig et måltid eller en snack. Tango Tapas har mange stamkunder, og både burgerne, sandwich, empanados, grøntsagstærterne og smoothies med chokolade muffins stryger over disken.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk