30. oktober 2020
Politiet beder fortsat om offentlighedens hjælp til at identificere denne mand, der befandt sig i Holbæk Rideklub om aftenen torsdag den 10. september og natten til fredag den 11. september. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
Politiet beder fortsat om offentlighedens hjælp til at identificere denne mand, der befandt sig i Holbæk Rideklub om aftenen torsdag den 10. september og natten til fredag den 11. september. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hest mishandlet: Politiet mangler afgørende gennembrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hest mishandlet: Politiet mangler afgørende gennembrud
Holbæk - 21. september 2020 kl. 10:34
Af Morten D. Christensen

10 dage efter, at fjordhoppen Carli måtte aflives efter at være blevet udsat for mishandling i sin bås i Holbæk Rideklub på Ladegårdsalleen, står Midt- og Vestsjællands Politi fortsat uden det afgørende gennembrud i forsøget på at få identificeret gerningsmanden.

arrow Læs også: Dusør for tip om hestemishandler hævet til 60.000 kroner

I løbet af weekenden har politiet fået fem ny henvendelser i sagen fra borgere. Dermed er det samlede antal henvendelser oppe på 17, siden politiet onsdag offentliggjorde optagelser fra rideklubbens videoovervågning og bad om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der befandt sig i Holbæk Rideklub om aftenen torsdag den 10. september og natten til fredag den 11. september, hvor mishandlingen af hesten fandt sted.

- Henvendelserne er både tip og mistanker, og vi prøver nu alle oplysningerne af. Der er dog ikke nogen af henvendelser, der direkte har peget på konkrete mistænkte personer, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, til dagbladet Nordvestnyt mandag.

Har man oplysninger i sagen, vil politiet fortsat gerne kontaktes på telefon 46 35 14 48 eller 114.

Mand befandt sig i stalden

Hoppen Carli blev fundet om morgen fredag den 11. september med så alvorlige skader, at en tilkaldt dyrlæge vurderede, at hesten måtte aflives.

Efterfølgende har en obduktion vist, at skaderne på Carli er blevet påført og ikke kan forklares med naturlige årsager.

Politiet betragter derfor sagen som dyremishandling, men man har ikke fortalt præcist hvordan, hesten er blevet skadet.

Videoovervågningen hos Holbæk Rideklub har optaget en endnu uidentificeret mand, der ankommer til rideklubben på Ladegårdsalleen torsdag den 10. september klokken 22.48.

Han opholder sig tilsyneladende på stedet i tre timer frem til klokken 1.49, hvor videoovervågningen viser, at han forlader området med en jakke over højre underarm og en flaskelignende genstand i venstre hånd.

Ud fra videoovervågningen kan den uidentificerede mand beskrives som 25-30 år, spinkel af bygning, kort hår, iført mørk jakke, herunder kortærmet bluse eller skjorte samt lange bukser og mørke sko.

arrow Dusør for oplysninger om mishandling af hest
30. september 2020 kl. 10:40 Opdateret: kl. 10:40
arrow Ridecentre er utrygge og øger fokus på sikkerheden
19. september 2020 kl. 18:33 Opdateret: kl. 17:27
arrow Video: Fanget på overvågning: Han kan være hestemishandleren
16. september 2020 kl. 13:33 Opdateret: kl. 13:33
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk