12. maj 2021
Der var diplom og blomster fra borgmesteren (th.) til Kulturhuset No1 i Tølløse - her repræsenteret ved formand Jens Algot (tv.) og næstformand Jesper Knudsen. Foto: Holbæk Kommune
Der var diplom og blomster fra borgmesteren (th.) til Kulturhuset No1 i Tølløse - her repræsenteret ved formand Jens Algot (tv.) og næstformand Jesper Knudsen. Foto: Holbæk Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er Sjællands mødested No1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er Sjællands mødested No1
Holbæk - 23. december 2017 kl. 11:47
Af Morten D. Christensen

Der var blomster og diplom til repræsentanter for Kulturhuset No1 i Tølløse, da borgmester Søren Kjærsgaard (V) kom forbi fredag morgen.

Besøget handlede ikke om at ønske god jul, men om at kåre byens kulturelle og sociale samlingssted på Tølløsevej 1 som det mest levende mødsted i hele Region Sjælland.

Det er Dansk Arkitektur Center (DAC) i København, der i efteråret har gennemført konkurrencen, hvor danskerne på sociale medier har kunnet nominere mødesteder i hele landet.

I december har brugerne så på nettet kunne stemme om deres favorit-mødesteder i hver af landets regioner.

Og afstemingen i Region Sjælland faldt altså ud til fordel for Kulturhuset No1 i Tølløse, som ifølge en pressemeddelelse fra Holbæk Kommune fik 40 procent af stemmerne.

I øvrigt kom et andet lokalt mødested, Maglesø, ind på andenpladsen.

Kulturhuset No1 i Tølløse blev indviet i begyndelsen af 2016, og har et bredt udvalg af kulturelle begivenheder. Det hviler på frivillige kræfter.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk