12. august 2020
Der var diplom og blomster fra borgmesteren (th.) til Kulturhuset No1 i Tølløse - her repræsenteret ved formand Jens Algot (tv.) og næstformand Jesper Knudsen. Foto: Holbæk Kommune
Der var diplom og blomster fra borgmesteren (th.) til Kulturhuset No1 i Tølløse - her repræsenteret ved formand Jens Algot (tv.) og næstformand Jesper Knudsen. Foto: Holbæk Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er Sjællands mødested No1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er Sjællands mødested No1
Holbæk - 23. december 2017 kl. 11:47
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var blomster og diplom til repræsentanter for Kulturhuset No1 i Tølløse, da borgmester Søren Kjærsgaard (V) kom forbi fredag morgen.

Besøget handlede ikke om at ønske god jul, men om at kåre byens kulturelle og sociale samlingssted på Tølløsevej 1 som det mest levende mødsted i hele Region Sjælland.

Det er Dansk Arkitektur Center (DAC) i København, der i efteråret har gennemført konkurrencen, hvor danskerne på sociale medier har kunnet nominere mødesteder i hele landet.

I december har brugerne så på nettet kunne stemme om deres favorit-mødesteder i hver af landets regioner.

Og afstemingen i Region Sjælland faldt altså ud til fordel for Kulturhuset No1 i Tølløse, som ifølge en pressemeddelelse fra Holbæk Kommune fik 40 procent af stemmerne.

I øvrigt kom et andet lokalt mødested, Maglesø, ind på andenpladsen.

Kulturhuset No1 i Tølløse blev indviet i begyndelsen af 2016, og har et bredt udvalg af kulturelle begivenheder. Det hviler på frivillige kræfter.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk