13. juli 2020
I Holbæk Mega Center åbner Power om få måneder et nyt varehus i lejemålet på Stenhusvej 74-78, hvor Expert og Punkt 1 er ved at rydde lokalerne.
gallery icon

Se billedserie

I Holbæk Mega Center åbner Power om få måneder et nyt varehus i lejemålet på Stenhusvej 74-78, hvor Expert og Punkt 1 er ved at rydde lokalerne.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her åbner Power nyt varehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her åbner Power nyt varehus
Opdateret 06. september 2018 kl. 16:08
Holbæk - 06. september 2018 kl. 12:10
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Senere i år åbner elektronikkæden Power et nyt varehus i Holbæk, skriver dagbladet Nordvestnyt torsdag.

arrow Læs også: Kim Larsen på Filmtorvet: Årets mest læste

Det bliver kun til denne ene nyåbning for Power i år, efter at kæden i 2015 kom til Danmark med en forholdsvis hurtig åbning af flere varehuse. Efter flere åbninger i 2017 har det norskejede Power A/S trådt på bremsen Adressen i Holbæk bliver Stenhusvej 74-78 i Holbæk Mega Center, hvor lokalerne er ved at blive ryddet af Expert og Punkt 1.

- Vi har kigget en del på mulighederne for at etablere os i Holbæk. Det var egentlig meningen, at vi ville tage et år, hvor vi ville koncentrere os om lønsomheden, men muligheden i Holbæk opstod, da Punkt 1 lukkede. Det er egentlig kommet over natten, fortæller Jesper Boysen, der er administrerende direktør i Power A/S.

Der er cirka 1300 kvadratmeter til rådighed for Power.

Etableringen af de foreløbig 12 varehuse har vist sig dyrere end forudset, og det norske moderselskab, Power International AS, har tidligere i år bidraget med ny kapital på 622 millioner kroner.

Angående størrelsen på cirka 1300 kvadratmeter i Holbæk siger Jesper Boysen i dag, at den normale størrelse er 2000 kvadratmeter.

- Vi bygger dem ikke så store mere. Vi kan se, at mange handler online og henter varerne i butikkerne. Derfor bliver butikken i Holbæk en ny type, der er lidt mindre, men det er stadig en fuldsortiments-forretning, forklarer Jesper Boysen.

Power forhandler radio, tv, mobiltelefoner, computere og hårde hvidevarer. Arbejedet med opbygningen af butikken i Holbæk skal nu i gang, og der skal ansættes cirka 25 medarbejdere. 10-12 stykker vil være fuldtidsansatte og resten på deltid.

- Jeg kan love, at vi har åbnet til julehandlen, der jo begynder sidst i november, men jeg kan ikke sætte dato på. Men jeg kan sige stensikkert, at når Power åbner, så øges konkurrencen, og priserne falder, siger Jesper Boysen.

Holbæk bliver den første by på Sjælland, uden for Storkøbenhavn, med en Power, da de 12 varehuse ligger i Storkøbenhavn, Nykøbing F., Odense og Jylland.

arrow Stort lokalt byggefirma indgiver konkursbegæring
03. december 2018 kl. 12:54 Opdateret: kl. 11:01
arrow I nat sker det: Fartgrænse hæves på motorvej
22. november 2018 kl. 13:32 Opdateret: kl. 11:20
arrow Mor og barn omkommet i brand i Mørkøv
21. september 2018 kl. 16:48 Opdateret: kl. 19:21
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk