15. juni 2021
Ombygningen er gået i gang, efter planen kan Lagkagehuset rykke ind i en del af den gamle H&M bygning i Holbæk til december og åbne i januar. Hermed opfyldes et ønske fra både holbækkere og Lagkagehuset. Foto: Margit Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Ombygningen er gået i gang, efter planen kan Lagkagehuset rykke ind i en del af den gamle H&M bygning i Holbæk til december og åbne i januar. Hermed opfyldes et ønske fra både holbækkere og Lagkagehuset. Foto: Margit Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her åbner Lagkagehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her åbner Lagkagehuset
Holbæk - 09. oktober 2019 kl. 13:08
Af Margit Pedersen

Kunder har efterspurgt et lagkagehus, bagerkæden har længe ledt efter den rette placering, og nu sker det. I løbet af januar 2020 åbner Lagkagehuset butik og café i bymidten. Samtidig kommer den torvehal, der har været på tale i årevis.

arrow Læs også: Nu er Lagkagehuset kommet til byen

- Vi har flere gange kigget på forskellige lokationer. Først nu føler vi, det er det helt rigtige sted. Vi ser frem til at åbne i januar, siger kommerciel direktør Jesper Dixen, Lagkagehuset.

Det helt rigtige sted er den gamle H&M bygning på Ahlgade i Holbæk. Her er en større ombygning gået i gang. Efter planen overtager Lagkagehuset lokalet i december for derefter at gå i gang med indretningen.

Ikke eget bageri

- Det glæder os, vi snart kan tilbyde friskbagt brød, kager og kaffe til naboer, forbipasserende og indbyggere i Holbæk. Det bliver en stor, flot butik med et hyggeligt caféområde. Butikken har ikke eget bageri, men får leveret friskbagte brød og kager tre gange om dagen fra nogle af Lagkagehusets bagerier på Sjælland, forklarer Jesper Dixen.

Bymidten har i forvejen to bagere og et konditori, men det er fint med flere bagerier i området, mener Jesper Dixen.

- Der er en del forskelle i sortimentet, så resultatet bliver jo blot et overdådigt udvalg at vælge fra for beboerne, fastslår han.

Billede

Lagkagehuset med caféområde fylder området med grå farve.


Der kommer også en torvehal

Lagkagehuset placeres i stueetagen og bliver på 275 kvadratmeter. Det er cirka halvdelen af den gamle børnetøjsafdeling i H&M.

Efter trappen ned til underetagen bliver der to butikker på henholdsvis 110 kvadratmeter i resten af børnetøjsafdelingen og 281 kvadratmeter i den gamle Wulff's boghandel.

Jørgen Fokdal, Holbæk, ejer af ejendommem på Ahlgade 53 og Torvestræde 2, er i forhandling med mulige lejere, og håber, Lagkagehuset gør det nemmere. Lokalerne blev sat til leje for halvandet år siden, da H&M flyttede til Borgergården.

Udlejningen begynder ved juletid, og Jørgen Fokdal forventer, at ombygningen er helt færdig i løbet af februar-­marts 2020.

Så vil holbækkerne også få den torvehal, mange har talt om og lagt planer for. Den placeres i underetagen.

- Ideen er et kommissionssalg af produkter fra nordvestsjællandske producenter. Jeg er ved at finde den person, der skal stå for torvehallen. Men uanset, om det lykkes at finde en løsning eller ej, indrettes underetagen til torvehal, forklarer Jørgen Fokdal.

arrow Spændende kunst hos byens nye bager og café
21. januar 2020 kl. 20:30 Opdateret: kl. 11:24
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk