20. september 2020
Terese Christiansen fra Sidesporet og direktør for Spar Nord Petter Schøndorff sidder på den platform, der indtil i sidste uge var ved Filmtorvet. Den nye flådestation ligger mellem den og husbådene i baggrunden. Foto: Sabine Lai Ovesen
Terese Christiansen fra Sidesporet og direktør for Spar Nord Petter Schøndorff sidder på den platform, der indtil i sidste uge var ved Filmtorvet. Den nye flådestation ligger mellem den og husbådene i baggrunden. Foto: Sabine Lai Ovesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hawaii-fest åbner flådestation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hawaii-fest åbner flådestation
Holbæk - 26. juni 2019 kl. 20:05
Af af sabine lai ovesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En gruppe fra Hawaii viser polynesisk dans og musik, når Sidesporet indvier deres nye projekt, som er en flådestation med udspringstårn ved Filmtorvet.

Flådestationen indvies torsdag den 27. juni, og Sidesporet inviterer samtidig til fest med zumba, musik og mad.

- Udspringstårnet bliver en udvidelse af alt det, der sker på Filmtorvet, og det vil give en helt ny badeoplevelse, fortæller Niels Bo Sohl Christensen fra Sidesporet.

Etape et er snart klar

Det er et par år siden, at kræfter i Sidesporet fik en idé om en større badeplatform ved Filmtorvet. Der blev nedsat en arbejdsgruppe, der indeholdt både folk fra Sidesporet, arkitekter fra Edvards & Edvars og en rådgiver fra Manta Contractors.

- Der er to etaper i projektet. Den første er den, der skal indvies nu - det er hovedplatformen. Anden etape er en udvidet platform med plads til kajakker, en scene og måske en sauna, forklarer fundraiser Mikkel Lundstrøm, der har fundraiset 455.000 kroner hos Holbæk Kommunes lokale udviklingspulje til etape et.

Dertil kommer fondspenge fra Spar Nord Fonden, som har doneret 42.000 kroner til det udspringstårn, der skal pryde platformen.

- Der er nogle ildsjæle i det her projekt, og når vi kan mærke det, er det også nemmere for os at støtte økonomisk. Det her projekt er til glæde for mange, siger direktør i Spar Nord Petter Schøndorff.

Tre meter højt tårn

Den nye flådestation bliver seks gange 20 meter, og udspringstårnet vil både have udspring på en og tre meter.

Den kommer til at være langs med Filmtorvets café - mellem de små både og de nye husbåde.

Hawaii-fest og zumba

Det var faktisk ikke meningen, at der skulle være Hawaii-optræden til indvielsen, men da Terese Christiansen fra Sidesporet hørte, at den gruppe, hun kendte fra sin tid på Hawaii, havde fået aflyst en koncert i Tyskland, slog hun til.

Gruppen spiller både musik og danser polynesisk dans, og der vil være både ildshow og kostumeskift.

- Det er en aften, hvor holbækkerne kan opleve noget helt anderledes, uddyber hun.

Aftenen starter klokken 17.30 med velkomst ved Lars Quist, formand for Projektudvalget for udvikling i lokalområderne. Kort efter kan man prøve træningsformen zumba med Go2Fitness.

Man kan købe mad og drikke, blandt andet helstegt pattegris fra Meny og Hawaii-cocktails fra Bar 1841.

Island Breeze optræder både klokken 19.00 og 20.00, og klokken 19.45 er der indvielse af flådestationen ved Petter Schøndorff.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk